Ambient on/off

Join the new world

 

Codname "Cobra" 2

Day 1,948, 10:46 Published in Hungary Hungary by Marnemazove

Jó estét!

A tegnapi nap folyamán a HMSZ vezetés úgy döntött, hogy nem más jelöltjét fogja támogatni, hanem saját jelöltet állít.

Éppen ezért, tegnap megkezdtem az egyeztetéseket. Először is, kellett egy stabil mag akivel dolgozni tudok, mert csak rájuk lehet építeni kormányprogramot. Nevüket még a véglegesítésig nem hozom nyílvánosságra, de nagyjából teljes a lista.

Amire viszont hosszú ötletelések után jutottunk, azokat most leírom dióhéjban.Mint azt legutóbbi indulásomkor is kifejtettem, nagyon kevés a kormánymunkára nyitott, új ember, akik kellően szakképzettek. Éppen ezért továbbra is terveim között szerepel az, hogy beindítsak az egyetem és a kezdőnevelés mellett, egy akadémiát, ahol tapasztalt szakemberek állnak a mélyvízbe dobott új emberek rendelkezésre, hogy segítsék munkájukat, és a miérteket elmagyarázzák.

Ezért most felajánlom a választóknak, hogy aki nyitott arra, hogy munkát vállaljon a Hadügy- és/vagy a Külügyminisztérium kötelékében, az bejelentkezhet előzetesen ezen a formon.

A oktatásügyi és szociális programom egyébként a fentebb megemlített előző indulásomkor tett ígéreteimmel megegyező.


Kardinális kérdés jelenleg (és ahogy nézem ellenfeleim javarészt ebből is élnek) az elszámoltatás.

Nem mehetek el emellett szó nélkül, igen szükség van arra, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Ehhez sok minden hozzátartozik, lesznek kellemetlenségek, de sajnos ezt a hullámot kényszerűségből meg kell lovagolni.

Első lépésként a Hadügyben szeretnék rendet tenni.

Ehhez hozzá fog tartozni az is, hogy a jelen zsoldrendszert, amíg az nincsen letisztítva és védve a csalások ellen, addig jegelni fogjuk. A zsold, mint olyan meg fog szűnni, nincs mese. Kompenzáció gyanánt a honvédő csatákra folyamatos tankosztás lesz, ha kell én fogok itt ülni 24 órában és osztok, ha nem lesz rá más elérhető hadügyes.

Továbbá, mivel nagyon sok belső problémánk van, ezért a reguláris hadsereget, mint olyat (hamár a zsoldrendszert - átmenetileg - megszűntetjük) eltörlöm. Legyünk csak magyarok és tegyük a dolgunkat, ehhez, mint említettem, ha védekezni kell minden segítséget megadok. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsen szükség a továbbiakban századokra és önellátó kisközösségekre, hanem arra van szükség, hogy ők egyként tudjanak harcolni, mindenféle bélyegtől mentesen.

Szeretném továbbá biztosítani azt, hogy elnökségem esetén legyen direkt csatánk, ne mpp-ken keresztül vagdalkozzunk folyamatosan. Ennek érdekében 3 hadjárat pro-kontra oldalainak, és ezek esetleges végkimenetelink vonzatán ötletelünk, a következő cikkemben közzé fogom tenni a 3 lehetőséget, melyhez ismételten egy formot fogok biztosítani, és a népre bízom a választást.

Másik szintén fontos kérdés, ami mellett nem mehetek el szó nélkül az az orgok kérdése.

Játéktechnikailag ezek államiak, bárki bármit állít.

Legutóbbi kampányomban kicsit felkavartam az állóvizet az orgok visszavételével, ez azóta is téma maradt.

Viszont nagyon sok mindenben változott ezzel kapcsolatosan a véleményem, mondjuk úgy, hogy kiforrott bennem egy másik látásmód.

Én úgy próbálnám meg tisztába tenni ezt a kérdéskört, hogy minden MU commandernek és Pártelnöknek írnék személyesen egy levelet, hogy adja le az állam felé, hogy milyen orgok tartoznak a MU-hoz/párthoz, valamint, hogy ki fér hozzá, és milyen céllal használják.

A gazdátlan orgokat vissza fogom ticketelni, és állami gondozásban szigorú feltételek mellett ezeket karitatív célokra rendelkezésre bocsájtom.

Ide kapcsolódóan szeretnék előzetesen egy felhívást intézni az org birtokosokhoz. Akinek használaton kívüli org van a tulajdonában, megkérem jelezze a MU Commander-e és/vagy párt vezetője felé, hogy arra igényt nem tart, ezzel elősegítve a közösségi szolgálatba állítását az adott orgnak.


Végezetül álljon itt egy kis vallomás, hogy ne lehessen későbbiek trollkodni az eddigi eéletemmel, és hogy legyen milyen alapon elszámoltatást végezzek.

Én vagyok az Agnus Dei csoport értelmi szerzője, még dnw elnöksége alatt alapítottuk meg egy sör mellett, általam már korábban említett emberek társaságában.

Mivel rettenetesen sok téves információ, és még több köpködés kering rólunk az eMagyar társadalom körében, ezért szeretnék leszögezni pár dolgot.

Az Agnus Dei, egy független csoportosulás, akik autonómiára törekszenek. Egy csoport amely gondolkodás nélkül összefogva állt ki eMagyarországért, a kritikus pillanatokban, és volt, hogy ahelyett, hogy bárhova is eladtuk volna a sebzésünket, hadrendbe állva vártuk, hogy magyar oldalon üthessünk a kongátlanítás alatt (Nem érdem természetesen, hanem kötelességünk, mivel eMagyarok vagyunk, csak sokan azon siklanak el, hogy mi ezt magunk szerveztük, saját költségen, több nappal előtte rákészültünk egyeztetve az akkori elnökkel, és egésznap vártuk, hogy üthessünk, mindenfajta ellenszolgáltatás nélkül, az osztást is saját berkeken belül biztosítottuk).

Igen az Agnus Dei-t el lehet ítélni, mert zsoldos csapat, ugyanakkor el lehet azon is gondolkodni, hogy mi vezetett el odáig, hogy nagyon sokan úgy kerültek be közénk, hogy már egy más irányvonalra vágytak, mert amit a jelen lehetőségek nyújtanak, az finoman szólva sem kielégítő.

Itt szeretném megjegyezni, hogy ők már megtalálták a számításukat, szeretném, hogy esetleges megválasztásom esetén eMagyarország is megtalálja a számítását, és végre csalásoktól mentesen, egységesen, összefogva kűzdhessünk eHazánkért.

Tisztelettel:
Marion "Cobra" Cobretti
 

Comments

sorihun
sorihun Day 1,948, 10:52

egész pofás.. : ) bár koordinálni hogy fogjátok az embereket.. de legyen nektek legyen jó.

sorihun
sorihun Day 1,948, 10:53

elsőzni bunkóság! második..

franky88
franky88 Day 1,948, 13:19

második második

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,949, 04:09

"Az Agnus Dei, egy független csoportosulás, akik autonómiára törekszenek. Egy csoport amely gondolkodás nélkül összefogva állt ki eMagyarországért, a kritikus pillanatokban, és volt, hogy ahelyett, hogy bárhova is eladtuk volna a sebzésünket"


Tényleg?
www.erepublik.com/en/article/-sc-egy-csoport-amely-gondolkod-aacute-s-n-eacute-lk-uuml-l-ouml-sszefogva-aacute-llt-ki-emagyarorsz-aacute-g-eacute-rt-2232640/1/20

Marnemazove
Marnemazove Day 1,949, 04:13

tényleg 🙂

Marnemazove
Marnemazove Day 1,949, 05:15

Amúgy Bandi! Igazán komolyan sajnálom, hogy valami eltört benned. Értelmesebb embernek tartalak annál, minthogy egy őszinte vallomáson trollkodj. Bár láthattam volna az előjeleket, amikor a zsoldbotrány ügyében az összes mondandód annyi volt, hogy én is csaló vagyok, mert mertem használni a voters club-ot. Gratulálok!

shawnkaa
shawnkaa Day 1,948, 10:54

hmmm ertelmes, nekem tetszik

szeredai
szeredai Day 1,948, 10:55

Hajra!!!

Szempy
Szempy Day 1,948, 10:58

Túl hosszú, nem olvastam el, de azért támogatlak 😃 🙂

Hercegno
Hercegno Day 1,948, 11:17

Hajrá hajrá (Salgótarján) : ) Oroszlánok előre!!!

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Day 1,948, 11:22

o7

cooty
cooty Day 1,948, 11:42

Jó lenne ha nyernél.

Kéne nekem ilyen kamatmentes visszanemtérítendő ajándékhitel, vagy akár mi is ez, ami mostanában nagyon megy...

Tőled legalább van esélyem kapni 😃:D

Marnemazove
Marnemazove Day 1,948, 12:06

Magán vagyonom minden további nélkül felajánlom neked, bár ettől nem mész falnak... Viszont hitel az nem lesz, senkinek, még magamnak sem...

RPG Lac Day 1,948, 14:10

Comment deleted

G House
G House Day 1,948, 11:56

Hajrá! Engem megnyertél! : )

FlaMi
FlaMi Day 1,948, 12:30

Hajrá!

mobra
mobra Day 1,948, 12:33

Szempy x2:
Túl hosszú, nem olvastam el, de azért támogatlak xD

NiaB Day 1,948, 12:38

Comment deleted

Darth Dexx
Darth Dexx Day 1,948, 14:05

Nem mondom, hogy pont neked nem kéne indulnod, de ha most megint mindenki elindítja a saját kis elnökjelöltjét, akkor a végén megint jól megsz*vjuk és senkiből sem lesz elnök, de valami ics vagy gg féléből Ha néhányan képesek lennének várni egy hónapot az elnökségre akkor viszont nagyjából biztos lenne a győzelem mert köv hónapban a másik párt támogatná azt aki előbb elnököt adott. SZKSZ MOVE NF HMSz egy közös alap program nevetségesen könnyű lenne, a részleteket meg mindig az adott elnökre ill. annak pártjára lehetne bízni.

Nem lenne jobb egy nagyjából folyamatos nemzeti kormányzás mint néha-néha bemákolni egy választást?

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,948, 18:17

Ahhoz csinálni is kéne valamit az általad felsorolt pártoknak. A HMSZ kivétel, mert ők tényleg csinálnak valamit, ami a politikai modulra nyomokban emlékeztet. Lásd ezt a cikket. A másik háromról ezt már nem tudnám ilyen egyértelműen elmondani.

Azt viszont igen, hogy szerintem jobban utáljátok egymást, mint engem, ez pedig nem túl jó előjel az álmoskönyv szerint egy "folyamatos nemzeti kormányzáshoz".

Darth Dexx
Darth Dexx Day 1,948, 23:37

A keménymag Ausztriában van, tőled pedig kevés képződményt lehet jobban utálni.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,949, 03:52

Hát én úgy december-január környékén nem úgy láttam, hogy engem utálnátok a legjobban, amikor heteken át arról szólt a sajtó, hogy a MOVE és az NF osztotta egymást. 🙂

Ja de várjál, te akkor nem is játszottál még. Vagy csak nem ezen a néven? 🙂

Alexandross
Alexandross Day 1,948, 16:16

Sok szerencsét!
Egy olyan jelölt, aki tényleg kilépne a szürke elődei közül : )

Kartalfi Borsa
Kartalfi Borsa Day 1,948, 18:02

hajrá!

Kartalfi Borsa
Kartalfi Borsa Day 1,948, 18:04

meg a lánctalpas IBUSZ-ra számitunk!!

szenzorosintegracio
szenzorosintegracio Day 1,948, 18:15

tl;dr

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,948, 18:19

Sok sikert! Érdekesnek ígérkezik ez a választás. Több jelölt is bejelentkezett már, akikre nyugodt szívvel leadhatják a szavazók a voksaikat.

sorihun
sorihun Day 1,949, 00:49

nem írok cikket.. de a jelöltek elgondolkozhatnának egy mindenki számára.. szerződéssel , kezessel felálított Fejlesztési Hitelbank felállításán ami régen a V1-ben is volt. Ez segítené a mindennapi játékosokat abba, hogy mikor fejlesztés van tudjanak fejleszteni, ha nem nagy összeg hiányzik. x kamatra ,x kezessel és szerződéssel.lehessen felvenni egy konga által megszavazott minden polgárra aki felveszi kötelező érvényű szabályokkal / nem fizeti vissza kitiltás állami osztásokból, szavazásokból stb.. / Tessék Kolozs-t megkérdezni róla ,hogy is működött.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,949, 00:50

"egy csoport amely gondolkodás nélkül összefogva állt ki eMagyarországért, a kritikus pillanatokban, és volt, hogy ahelyett, hogy bárhova is eladtuk volna a sebzésünket, hadrendbe állva vártuk, hogy magyar oldalon üthessünk a kongátlanítás alatt "

Most komolyan ezzel dicsekszik valaki?Negy eve csinalom ezt tobb szaz tarsammal egyutt. Sot tegnap meg tankot is osztottam es elutottem az osszes csokim. Akkor most kapok erte szobrot?

Marnemazove
Marnemazove Day 1,949, 02:42

Ernst!
Maradjunk annyiban, hogy jó volna, ha nem csak kiragadnál egy szövegrészt, hanem az egész Agnus Dei-ről szóló részt, elolvasnád. Hamár a beismerések és a lebuktatások hónapját éljük, ill. elszámoltatásra készülünk, hogy lehessen csinálni rendesen a dolgainkat, akkor mért ne vallanék színt?

Amúgy a szobor természetesen jár. Meglepően sokat teszel a magyarságért, amikor éppen valakit védeni szeretnél (avagy éppen nem támadni) akarsz.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,949, 02:43

Azt a reszt ragadom ki amelyik nem allja meg a helyet. http://tinyurl.com/c8z9ghn Itt a cikkem rola. Mar csak az a kerdes, hogy tudtal e errol akkor amikor megirtad a cikket. Engem pedig ne szamoltasson el egy olyan aki inkabb eden oldalon harcol ahelyett hogy a hazaert harcolna. Kivancsi lennek abban a kormanyban hany ADs lesz benne.

Marnemazove
Marnemazove Day 1,949, 02:53

A kongátlanítás nem márc. 21.-én volt, az még egy kicsit korai... De ha ekkora levegőt kell venni hozzá, mea culpa maxima... Nézd meg kérlek, hogy hova is ütött Cobretti tegnap. Te büszke vagy a magyar BH-dra, hát az az 1 db. tegnapi magyar BH az pont nekem is leesett...

Kero One
Kero One Day 1,949, 01:09

Votado! Sok sikert!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,949, 02:11

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkzseK9tt8zodHVHNVk5Q2FRM09OOERWTWJMMXlwNGc#gid=7

a hos alakulat mikozben tegnap Dniproban harcoltunk ukranok ellen kolumbianak adta el a sebzeset.

Pioca a Gyulolkodo
Pioca a Gyulolkodo Day 1,949, 02:18

HMSZ!!!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,949, 02:34

http://tinyurl.com/c8z9ghn

Itt a csoport amelyik eden oldalon harcol

MCMLXXVXII0II
MCMLXXVXII0II Day 1,949, 02:50

Elképesztő pofátlanság - ez jutott eszembe.

Iszak
Iszak Day 1,950, 07:01

tl;dr verzió?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.