Ambient on/off

Join the new world

 

CLONE POLITICE

Day 1,821, 17:25 Published in Romania Romania by pista2

Am fost rugat sa dau mai departe acest articol http://www.erepublik.com/en/article/let-s-beat-those-multies--2155429/1/20 A fost tradus in 12 limbi si publicat. S-a ales aceasta mediatizare globala in speranta ca va fi luat macar acum in seama de catre admini, daca prin tichete s-a esuat. Daca nu se poate opri crearea clonelor macar sa se poata limita folosirea lor intr-un termen scurt. Daca aveti sugestii si lucruri bune de adaugat astept asta in comentariile voastre, poate vor fi luate in seama de cine trebuie.

CLONE POLITICE

Acestea sunt create de către membrii diverselor partide , în scopul de a :
1) crește numărul de membri de partid, astfel încât partidul să fie introdus in top5
2) vota în alegerile prezidențiale, membrii Congresului sau la PP
3) se introduce in partidele rivale și de a prelua controlul asupra lor - preluarea partidului (PTO)
4)fi păstrate "în rezervă", astfel încât acestea ar putea fi activate atunci când este necesar, în scopul de a realiza unele dintre obiectivele de mai sus.

Deci, ce putem face pentru a scapa de ele?

Noi? Nu putem face nimic. Dar adminii ar putea. Ștergerea permanentă sau banarea conturilor nu este o opțiune. Am trimis tikete cu link-uri de profil de la jucători, toti la nivel 13 (nivelul necesar pentru votare sau aderarea la partide), cu nici o imagine la profil, zero prieteni, nefiind membri ai unor unități militare, dar toti au fost membri ai partidelor politice. Două dintre aceste profiluri au avut chiar câteva nume aleatoare, cum ar fi "tysygdgfhghdfh".Asta nu a mers. Zero interdicții. Am putea discuta despre motive, dar faptul este că nici una din ele nu a primit nici un ban.

Deci, ce ar putea fi făcut atunci?

Adminii ar putea face unele schimbări în modulul politic. Ce schimbări ar fi, ii lasam pe ei să decida. Ei știu cel mai bine care sunt soluțiile fezabile și care sunt modificările pe care ei sunt dispuși să le facă.

Voi prezenta doar câteva dintre ideile mele, și vă invit să contribuiti în comentarii. Vom discuta despre toate, asa ca am putea ajunge la unele propuneri finale pe care le voi prezenta administratorilor printr-un tiket, inclusiv cu un link la acest articol. Ar fi grozav daca ati putea prezenta ideile în limba engleză, astfel încât mulți dintre noi sa poata participa la discuții. De asemenea, în scopul ca această acțiune să aibă succes, trebuie să ne convingem adminii prin numărul mare de jucători care sprijină aceste idei ...
1) posibilitatea de a intra in partidele politice sau de vot nu ar trebui să fie acordata un jucător până când el nu va ajunge la nivelul de experiență 25. Asta ar face imposibil pentru oricine de a crea clone în scop politic într-o oră sau cam asa ceva. În acest fel mulți dintre jucători ar fi descurajati să creeze clone politice, pentru că ar cere cateva zile de joc activ, în scopul de a ajunge la nivelul necesar. Pe de altă parte, orice nou intrat nu ar fi deranjat sa astepte câteva zile, în scopul de a intra in politica. Oricum cei mai multi dintre jucatori nu ajung să înțeleagă modul în care e-politica lucreaza in citeva zile de joc.
2) după intrarea in partidul politic, jucătorul nu ar trebui să aiba dreptul de a vota în alegerile pentru presedinte de partid imediat. Numai dupa ce au trecut 15 de zile de la aderare ar trebui să i se acorde acest drept. Acest lucru ar face preluarile de partid (PTOs) mult mai greu de realizat.
3) Cetățenilor care nici nu lupta și nici nu muncesc timp de cel puțin 15 de zile în ultimele 30 de zile nu ar trebui să li se permită să voteze, nici sa adere in partidele politice.
4) Ascunde-ti numărul de voturi în timpul alegerilor - garantat vor fi mai puține clone alocate
pentru alegeri.

CUM ai putea TU ajuta?

1) cum am explicat deja, vă rugăm să luati parte la discutarea ideilor mele și ale voastre prin comentarii.
2) votati, votati votati! Împreună cu numărul (și calitatea) comentariile tale, numărul de voturi va da acestui articol și importanta cind se va face tiket-ul, în scopul de a fi acceptate ideile noastre de catre admini.
3) SHOUT, SHOUT, SHOUT! Acesta este de cea mai mare importanță : să vă contactați prietenii din alte tari străine, astfel încât acest ziar sa se răspândeasca peste tot! Am plătit 600 de voturi pentru acest articol, asa incat sa ajunga cat mai repede la oamenii din eSerbia pentru început. Voi informa adminii pentru a nu lua în considerare aceste 600 de voturi, dar nu va mai conta oricum, din cauza ca nu se va rezolva până când numărul de voturi nu va ajunge la 5-10 mii ! Știu că ar putea fi ceva realizabil! Această campanie va dura cu siguranță mult mai mult decit 48 de de ore.
4) vă rugăm să traduceti articolul în limba voastra maternă și trimite-l la mine prin mesaj in joc. Apoi il voi adăuga in articol.

Vă mulțumim pentru că ați citit acest articol și hai să scapam de aceste clone!

 

Comments

Cunyer
Cunyer Day 1,821, 18:26

v

corina07
corina07 Day 1,821, 20:34

nu cred ca se va face ceva de catre adm dar vot and sub

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,821, 20:45

votat .
am mai zis si altadata ca pana nu sunt demascati si banati cei care fac clone nu se intampla nimic .adminii cred ca inchid ochii deoarece cei mai mari clonari sunt si cei mai mari bagatori de card .
noi trebuie sa facem ceva!

cristi4seby
cristi4seby Day 1,822, 00:07

o7 pt mesaj

-1 pt cine il publica

Cbgd
Cbgd Day 1,822, 00:23

hmmm...in primul rand - Ascundeti ; )
In al doilea rand...nivelul 25 mi se pare cam mare, as merge pe un 21-22. Pe langa asta, 15 zile in partid mi se pare prea putin. Iti lasi clonele intr-un partid 2 saptamani...si la urmatoarele alegeri faci PTO, mare kkt. Macar 30 de zile... Apoi, treaba cu muncitul si luptatul mi se pare o idee buna si ar trebui aplicata retroactiv, adica persoanele care nu au activitate sa fie scoase automat din partidele politice din care fac parte.

Cbgd
Cbgd Day 1,822, 00:26

Cat despre ascunderea nr-lui de voturi (total si individual)...e ok, dar ar trebui totusi o estimare procentuala pentru a se evita situatii de genul "ai pile la admini, de asta ai iesit presedinte de partid/tara" sau altele.

Nicolae Crefelean
Nicolae Crefelean Day 1,822, 06:57

Super! : )

thaddaus
thaddaus Day 1,822, 07:32

@cristi4seby Day 1,822, 00:07

o7 pt mesaj

-1 pt cine il publica

butthurt sau ce sa intelegem? e vreo problema la templieri?

Rzvnp
Rzvnp Day 1,822, 07:37

o7

Matanibi
Matanibi Day 1,822, 07:46

de acord cu tot ce propui.de ce sa avem partidele pline de clone sau inactivi care apar la numar si ridica partidele in top 5?Noi care santem activi contam in joc,noi ar trebui sa si decidem,atatia cati santem.

zmeuNY
zmeuNY Day 1,822, 08:08

Noua implementare a sistemului cu Adult Account impiedica fabricarea conturilor care sunt duse la Nivel 13 intr-o singura zi si folosite la votat.

Probabil de-aia lepra aia de ionutzd care mai incearca odata TakeOver la eRBP acum pierde in fata lui GeluRomanu

sf petru II
sf petru II Day 1,822, 08:18

Băi nene, io am făcut un cont pe PCul unui prieten acum câteva zile: nivel 20 - 21 în prima jumătate de oră. Cred că ar fi mai ok dacă dreptul de vot ar fi disponibil cel puţin diviziei , sau chiar 3, şî doar jucătorilor activi.

dracones4ever
dracones4ever Day 1,822, 08:20

traiasca cloneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
toate clonele sa apeleze la mine 😁
se pot face foarte multe,dar pe admini ii doare ..... undeva

real4you
real4you Day 1,822, 08:25

Chiar personal i-am propus lui iunutzd asta 1) posibilitatea de a intra in partidele politice sau de vot nu ar trebui să fie acordata un jucător până când el nu va ajunge la nivelul de experiență 25...... inainte ca sa fie demostrat ca are clone DAR ACEASTA MASURA PROTECTIONISTA NU SE APLICA DEORECE AR DUCE LA DISPARITIA MATZELOR

AAladin
AAladin Day 1,822, 08:31

Mmmm politica si clone 🙂.

Doggi08
Doggi08 Day 1,822, 09:03

Propun ca pentru intrarea intr-un partid sa ai cel putin acordul a doua persoane, PP si vicePP (sau ce vine dupa PP), cu asta ar fi mai greu cu mutatul dintr-un partid in altul de ziua alegerilor, s-ar evita si introducerea de clone in partid, s-ar evita si PTO-ul. Iar pentru alegerile de CP si congres sa voteze fiecare pe cine doreste.

Sper ca este o propunere de luat in seama. Cu ocazia asta are si PP si vicePP-ul mai multa activitate. Spor

C0rnel
C0rnel Day 1,822, 09:32

Propun sa se acorde dreptul la vot la 6 luni după înregistrarea în joc, deoarece și în viata reala ca sa ai dreptul la vot trebuie sa treacă un număr de ani (de regula 18 ani) și numai dacă ai atins nivelul 25

giap
giap Day 1,822, 09:48

Va inflamati degeaba. Articolul a fost conceput de un jucator sarb, pista2 doar l-a tradus in romana. Decat sa va bateti capul pe aici cu tot felul de ramarci care mai de care mai malitioase, si mai off-topic, mai bine v-ati da cu parerea, in limba engleza, pe articolul original. Articolul sursa are deja peste 2400 de voturi, votati-l ca sa fie promovat in cele 48 de ore de dupa lansare, si dati shout pe tabul "prieteni". Si cxomentati acolo, nu aici.

RlZBOT
RlZBOT Day 1,822, 09:55

"s-ar evita si PTO-ul." ai grija ca te bate conducerea ta ptr afirmatie 🙂

giap
giap Day 1,822, 09:58

zmeurica, de ce nu zici nimic de faza cu nivelul 25? Cumva ti-e teama ca partidul clonelor tale va pierde 75% din membri?

Doggi08
Doggi08 Day 1,822, 10:27

care conducere @felix-focus?

kesadzija
kesadzija Day 1,822, 12:03

sunt multe clone in congres in Elvetia si multi jucatori din Soimii patriei (salut baieti)
: D

ROMVLVS
ROMVLVS Day 1,822, 17:24

Se pare ca ceva s-a miscat in cele din urma.

Ce ne facem insa cu ansambluri folclorice de tipul Gicutza Ciufu, ZmeuNY, The Got, istrici si alti isterici.
Nu numai ca se tin de clonareala, dar asa cum s-a vazut din logurile aparute astazi, actiunile lor/lui sunt premeditat rau intentionate.

ROMVLVS
ROMVLVS Day 1,822, 17:27

Sigur ca toata lumea stia si simtea ca e vorba de aceleasi/aceeasi persoana care invarte 3-4 conturi, date fiind patternurile de exprimare si gafa copilareasac a lui ZmeuNY de a fi non stop prezent pe chaturi in timpul uraganului care a lasta New Yorkul si New Jersey in pana de curent aproape o saptamana.
Greu de inteles, cum de nu a avut Wall Street curent si comunicatii 48 de ore, dar Zmeu era bransat pe chat mai ceva ca presedintele Obama la servieta nucleara.

ROMVLVS
ROMVLVS Day 1,822, 17:33

Cat despre afirmatiile cu majuscule ale lui real4you, eurowin, realplayer sau dracu stie cum il mai cheama, ca sa il parafrazam pe Moromete sin discursul sau din poiana lui Iocan, doua lucruri rezulta din cele spuse de el:
1. Ca ionutzd este admin, motiv pentru care nea Caisa al nostri i-a "propus chiar personal" sa faca si sa dreaga
2. Ca partidul matzelor este format din admini, iar acestia, ca sa nu dispara, nu modifica regulamentul
3. Ca prostia ramane in ciuda schimbarii de nume...

FdmScorp
FdmScorp Day 1,822, 17:37

Need votes or subs or FB likes ? order them here: http://goo.gl/yXezH

100 % legal

ROMVLVS
ROMVLVS Day 1,822, 17:38

In rest, ca si exercitiu de admiratie muta asupra perspicacitatii jucatorilor de erep eRep, in pofida faptului ca Plato "a uitat" sa comunice oficial schimbarile pe care le-a impus, toata lumea stie foarte bine despre ce este vorba. Toata lumea stie foarte bine ce-i un "Adult Player", de parca ar fi fost acolo.

ROMVLVS
ROMVLVS Day 1,822, 17:42

Multumim pe aceasta cale jucatorilor incepatori, care dupa ce au aflat care e diferenta dintre work, train, coada vacii si stampila primariei, au tinut prelegeri explicative jucatorilor mai experimentati, explicandule schimbarile survenite in joc.
Genial de-a dreptul... Imi si inchipui un pitic, first timer, care da fuga la ZmeuNy si ii explica despre Adult Account.
Alt uragan care l-a prins nepregatit...

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,822, 20:34

bine ca esti tu destept romvlvs , MARE destept , mare!!!

The Son of War
The Son of War Day 1,822, 21:29

For EDEN, We will fight!

http://goo.gl/WC8xx

gabila
gabila Day 1,822, 21:41

De ce sa ne batem capul? E problema adminilor. Daca nu rezolva, o sa se lase toti de joc.
Tradu-le tu in engleza, daca nu inteleg!

ROMVLVS
ROMVLVS Day 1,823, 23:24

+1 gabila

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,823, 01:06

++1 gabila- e vina adminilor ca au lasat loc de smecherii iar noi romanii suntem experti oricum in d-astea

zmeuNY
zmeuNY Day 1,823, 03:46

ROMVLVS,

esti la al 4-lea cont. Lumea stie de ce.
Nu se stie cine a preluat contul, oricum. ROMVLVS cel original era un spammer si un coleric.

1. Cand am inceput eu sa joc, contul ROMULUS invata lumea la Templieri cum se fac clone fara sa fii prins, si cand e OK sa te debarasezi de ele.

2. Nu am avut niciodata clone

3. Vorbesti mult, si prost.

4. Folclorist e tac-tu

ROMVLVS
ROMVLVS Day 1,823, 04:27

De bine, de rau, exista multi oameni in eRep care imi cunosc fatza reala.
Am incercat sa nu ma fac de ras nici pe eRep si nici la meeturile la care am fost prezent, pastrez legatura cu cativa colegi de joc si in RL, chiar daca in joc nu ne regasim in aceeasi tabara tot timpul,... so... cumva... exist.
Tu, Gicutza, The Got, istrici si compania de clone sunteti doar un vis urat, al unei minti salbatice si schingiuite. Al aceleiasi minti salbatice si schingiuite.

real4you
real4you Day 1,823, 07:09

@ROMVULVS am avut doar doua nick-uri pana in prezent eurowin fostul schimbat contra aur in real4you celalant in folosesc doar pentru alte chaturi de pe mibbit care nu au nicio legatura ( sa vii sa zici ce nick-uri avea cineva pe alte siteuri pe alt mi se pare un gesc COPILARESC , nu crezi ?) in rest cred ca sa adeverit ceea ce a zis referitor la clone si matze .....

Suciu Ionut
Suciu Ionut Day 1,823, 11:41

au muica ....deci real 4you cred ca e sudanez naturalizat..."celalant" "gesc copilaresc" bai frate da tu ai invatat limba romana in gubernii?

Sir Mort
Sir Mort Day 1,827, 04:19

Romania no congress ? 😃 😃 😃 😃

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.