Ambient on/off

Join the new world

 

Civilekről, Civileknek

Day 1,551, 02:47 Published in Hungary Slovakia by KisJ0zsi
Üdv Mindenkinek!
elsősorban az M.C.CS. tagjainak

Kis késedelemmel, de végre sikerült összeirnom a kapitányok időbeosztását.
Az MU-nak 32 szakasza, és jelenleg 721 tagja van. A következő néhány napban, hétben(tart ameddig tart) szeretném egy kicsit jobban összehozni a csapatokat lehetőleg azonos, vagy hasonló belépési, aktivitási idő szerint feltölteni minden szakaszt amennyire lehetséges.
A korábban kiadott kérdőivem eredményeként 28-an válaszoltak igennel arra a kérdésre, hogy vállalnák-e a kapitányi feladatot.
Ebből a 28-ból a februári választáskor 20-an jelölték magukat.
A többiek vagy nem igazolták vissza, vagy (az én hibám) későn, igy nem tudták jelölni magukat, de jövő hónapban számitunk rájuk.

A kapitányok névsora, és aktivitási ideje:

2. boyty
aktiv: 0-18, és 22-24 óra
3. Cornel Klein
aktiv: 0-2, 4-8, 11-13, 22-24,
4. HyperSoldier
aktiv: 0-16, 22-24,
5. ebben a honapban nem, de következő honapban remélem Dopokietudja vállalni.
aktiv: 16-24,
6. tozqabt
aktiv: 2-4, 10-14,
7. Mormottya
aktiv: változó
8. gyoroszi
aktiv: 4-8, 23-2,
9. következő hónaptól: KisJ0zsi
aktiv: 16-24,
10. lagen
aktiv: 8-12,
11. Ata Hunvolt
aktiv: 0-2, 4-6, 10-14, 22-24,
12. Anton Gorogyeckij
aktiv: változó
13. Pálhidy Csaba
aktiv: 6-15,
14. maddictator
aktiv: 8-14,
15. jelentkezést márciusra elfogadok,
16. következő hónaptól, ha elvállalja: sandrosz
aktiv: 10-16,
17. antihamilton
aktiv: 12-24,
18. Gregorius Publius Naso
aktiv: hétköznap: 8-10, hétvégén 0-10,
19. SunDial
aktiv: változó
20. lehet jelentkezni
21. sztyeppei
aktiv: 22-4,
22. laciland
aktiv: változó,
23. danimano
aktiv: 10-16,
24. jkotyec
aktiv: 6-12,
25. Larssonka
aktiv: 8-14, 22-24,
32. Hatuma
aktiv: 0-12, 22-24,

Eredeti tervemet egy kicsit modositani kellett, mert nem volt egyértelmű a kérdőiv (szintén én vagyok a bűnbak) és voltak olyanok, akik jelezték, hogy erep idő helyett helyi időt adtak meg, és, hogy ne kelljen ujra kitöltéssel vesztegetni az időt, az alábbi módszert tudtam kiokoskodni:
Megkérek mindenkit, hogy nézze át az időket, és aszerint, hogy melyik a legmegfelelőbb neki, kérem jelezze PM-ben nálam, vagy a kiválasztott szakasz kapitányánál és abba a szakaszba fogjuk áthivni, amelyiket választotta.
FIGYELEM!!! Az időpontok eRep idő szerint vannak megadva.

KisJ0zsi


Még valami: néhányan változó időt irtak aktivitásra. Őket megkérem, hogy ha egy mód van rá, akkor irjanak valamivel határozottabb időpontot, hogy könnyebb legyen a választás.

Remélem elég tisztán irtam le, persze pacát nem hagytam sehol, de az iroi vénám kissé el van meszesedve, aranytoll dijat biztos nem mostanában fogok kapni, szóval, ha valami nem elég világos(az vegyen egy kőbambit) akkor kérdezz nyugodtan PM-ben vagy kommentben, de légy türelmes, mert nem biztos, hogy néhány órán belül tudok válaszolni.
Kitartás!
Mostantól kezdve senki nem kvittelhet, ez parancs : D
Sub + vote viszont megengedett mindenkinek : D
 

Comments

hoparduc
hoparduc Day 1,551, 03:05

Sok sikert a kapitányoknak!

Hajrá Civilek, mindent bele.🙂

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,551, 03:46

Szép munka! : )
Grat!
És hajrá!

Cornel Klein
Cornel Klein Day 1,551, 10:11

Ahogy elnézem lassan a Civilek lesz a legszervezettebb/legfegyelmezettebb csapat! Hajrá!

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,551, 10:17

Igen, volt is ez komment már: katonák úgy viselkednek, mint a civilek - civilek úgy viselkednek, mint a katonák. : )

Már csak pártot kell alapítanunk, és KisJ0zsit "el President" székbe szavazni. : D

szeredai
szeredai Day 1,551, 10:55

Én azt hittem ez egy civil csapat és nem hadsereg. Ha annyira érdekelne az erepublik, hogy rendszeresen bejárjak, akkor seregtag lennék, csetelnék, és egész nap gép előtt lógnék. Mivel ez nem így van, kár a gőzért, sem nem tudok időt mondani sem nem akarok. Ha nagyon erre recskáztok, én megírom nektek hogy este 7 és 9 között lépek be, és havonta legalább egyszer úgy is lesz. De akár az is lehet, hogy az az egy pont ma volt, és egyébként is, legközelebb 1 hét múlva fogok belépni, reggel 6kor.

Azimazi
Azimazi Day 1,551, 11:10

szeredai, nincs megtiltva a kétkatt, viszont kéttkattosként is sokan pl. este jönnek fel ütni, vagyis előre tudják. Nincs megmondva mikor gyere fel, arra kíváncsiak mikor vagy fent, vagyis kihozni a lehető legjobbat a továbbra is laza szabályokon alapuló MU-ból. kivételek mindig vannak, elférsz akármelyik regimentben ugyan úgy mint most, számodra az ég világon semmi nem változik

szeredai
szeredai Day 1,551, 11:39

Értem én, hogy nem kötelező. Ugyanakkor ha egyszer mondok valamit, akkor az már egy adott szó. És az adott szó kötelez. Ugye senki sem kényszerített, viszont önkéntesen magamra vállaltam. Na ez az amit nem akarok semmiképpen.

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,551, 14:02

szeredai: nem kötelező semmi. Az, hogy mikor tudsz fent lenni, abban segít, hogy a regimented kapitánya is kb. akkor van itt, tehát tud neked információval, osztási lehetőséggel, DO-ról leírással vagy mással szolgálni. Neked is jobb, ha a felmerülő kérdésedre nem 2 óra múlva kapsz választ, mert akkor épp nincs itt senki, s legfeljebb század-falon felelnek.

Esténként vagy egy estefelé aktív regimentben? - Hurrá, időről-időre ugyanazok az arcok itt lesznek, tudtok egymásnak segíteni.

Egészen magasról teszel rá, a DO reward sem érdekel, sem a hadi helyzet, sem semmi? - No problem, ez nem óvoda, ahol fognod kell valaki kezét, nehogy rossz helyre ülj uzsiosztáskor.

Kétkattban vagy ritkábban/sűrűbben, a század örül az aktivitásodnak - ám azt talán Te is elfogadhatod, hogy a regimentek önmagukban és századként együtt: szeretnének hatékonyabbak lenni; éppen azért, mert egyébként nincs kötöttség, sem zsold, sem sorakozó, sem parancs, sem vezényszóra recskázás a kantin mögötti árnyékos részen. Igen, épp ott és akkor recskázik mindenki, ahol és amikor akar. : D

Remélem, megnyugtattalak valamelyest. Civil Század, nem fognak lefejezni, ha nem akkor vagy aktív, mint általában a többiek. Hozzáteszem: a változó ittlét még csak nem is a te privilégiumod, mindannyian - úgymond - össze-vissza vagyunk.

Cornel Klein
Cornel Klein Day 1,552, 00:54

DoA kedvelem a stílusodat, mindig higgadt és érthető. Mindamellett szórakoztató is. 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.