Ambient on/off

Join the new world

 

Ce este iubirea

Day 1,823, 15:26 Published in Republic of Moldova Ukraine by Natanael Marian

Ecetateni imi pare rau ca nu am fost conectat deoarece am fost ales seful clasei si sunt supra ocupa dar in acest articol va voi spune ce este iubirea deoarece am gasito:
Iubirea este arhitectu universului este ceea ce nea facut pe noi sa traim este unicul cuvant care l-am impartasit definit spui ce simti si astai tot iubirea este atunci and renunti sa mai spui eu tu este momentul cand incepi sa spui noi incepi sa simti acei fluturasi in stomac care umbla si umbla pana cand isi gasesc si ei perechea iubirea este atunci cand pursisimplu o spui cand simti ca nu mai poti tii in tine aceste cuvinte 2 cuvinte care au inconjurat lumea intreaga 2 cuvinte care exista in toata lume te iubesc 2 cuvinte care au atatea sensuri iubirea nu poate fi definita niciun scriitor nu a reusit sa o defineaca in modul in care tu o gandesti iubirea nu are miros nu are nici culoare nu are nimic iubire este atunci cand o simiti si stii asta iubirea este atunci cand incepi sa tipi si nu stii dece iubirea este cand iti apare zambetul pe buze cand inveti iubire este cand iti vine sati dai viata pentru ea iubirea este atunci cand devii alt om iubirrea te maturizeaza iubirea te face altfel iubirea este totul iubirea este viata iubirea este aerul fara care nu poti trai...

 

Comments

The_Form
The_Form Day 1,823, 15:28

ai iubit vre-o data ? (:
da cu-adevarat, nu "iubire" de aia de la 12 ani ..

Lady Indra
Lady Indra Day 1,823, 15:53

mama mia!!!!! Șeful clasei!!!!... woaw!!!! vreau și eu...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,823, 18:11

La varsta asta vei gasi o iubire si saptamana viitoare si alta luna viitoare. O bisnuieste-te sa respiri in timp ce scrii sa nu patesti ceva. Intreab-o pe profa de romana ce-s alea propozitii, virgule, puncte si alte dracovenii care te lasa sa mai iei o gura de aer din cand in cand. Altfel, de atata "iubire" vei mierli prin asfixiere si mai ramai si corijent. Nu merita... Iti spun eu:)))

Norman Asante
Norman Asante Day 1,823, 22:59

Dragostea de patrie e suprema.

Dar dragostea de Dumnezeu e si mai si...

Un articol super...

Nick Meis
Nick Meis Day 1,824, 17:34

mersi de articol. am citit articolul pe diagonala doream sa scriu un articol drept raspuns dar am sters tot. Mersi pentru meditatie...
vot

Invinciblemd
Invinciblemd Day 1,825, 09:33

Este banal sa deschidem deja a 100-a oara aceeasi tema.
Ce este iubirea cu totii stiu sau macar isi dau seama ce prezinta.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.