Candidatura la PP, mon cher! :)

Day 2,671, 07:46 Published in Romania Serbia by Marian.97

Salutare, prieteni! 😃 In primul rand, as vrea sa imi cer scuze ca scriu atat de rar articole si promit ca o sa incerc sa public mai des. Am revenit, insa, cu un articol important pentru mine si, sper eu, si pentru altii. Dupa multe e-zile si dupa multi e-ani de joc, in care am ocupat diverse functii in Guvern sau in Parlament, a sosit momentul sa realizez ceva chiar mai important: sa iau in propriile maini soarta politica a peste 280 de oameni.Asa este, prin gratia si puterea cu care m-a investit HQ-ul The Matza Party, voi fi candidatul oficial pentru presedentia partidului in perioada 15 martie - 15 aprilie. Pentru mine, este o realizare politica extrem de importanta, intrucat mi-am dorit acest lucru inca de cand am intrat in partid ( iunie 2011 ) si de cand am cunoscut o multime de oameni minunati, care m-au ajutat cu tot ce au putut atunci cand am avut nevoie. Tin sa-i multumesc pe aceasta cale lui mib boby, pentru ca el este cel care m-a adus in comunitatea Matza si m-a sprijinit in primii mei pasi importanti in politica (primul mandat in Congres, prima functie in Guvern). Sunt bucuros ca o sa preiau mandatul chiar de la el si ca o sa pot continua planurile sale privind viitorul TMP, aducandu-le chiar imbunatatiri daca e nevoie.Vorbind despre planuri, unul dintre cele mai importante aspecte pe care ma voi baza va fi recrutarea de noi membri, intrucat obiectivul nostru este aducerea partidului in fruntea top 5. Au fost incepute eforturi in acest sens, iar ele vor continua si in luna urmatoare.
Un alt obiectiv pe care mi l-am propus este repopularea chatului #Matza, care este, practic, sanctuarul comunitatii noastre. Comunicarea este foarte importanta intr-un grup, asa ca aducerea a cat mai multi jucatori pe chat este foarte importanta. Activitatea si implicarea unui membru vor avea un cuvant greu intr-o eventuala candidatura a sa pentru Parlament sau o propunere in Guvern.
Ultimele puncte semnificative de pe lista ar fi alegerile de pe 25 martie si de pe 5 aprilie. Voi incerca sa organizez cat mai bine scrutinul parlamentar, astfel incat sa obtinem minim 9 mandate, chiar daca nu va conta prea mult cat timp exista dictatura.Atat ar fi de spus pentru moment. Astept toate matzele la vot maine, pe 15 martie. Haideti sa aratam ca suntem cea mai activa si cea mai unita comunitate din eRomania!!

Va multumesc pentru atentie! 😉