Cand nu se mai vede napul de frunze

Day 1,731, 10:44 Published in Romania Japan by musashi_san

In urma evenimentelor petrecute in ultimele 2 saptamani, culminad cu acceptarea acestui NAP in conditiile deja cunoscute, ma vad nevoit sa continui lupta pentru Romania solitar, fara a mai fi membru a vreunui consiliu sau comitet si fara a mai detine vreo functie publica sau de comanda.

La finalul votului de aseara mi-am inaintat demisia din SMR din cauza incompatibilitatii cu majoritatea care a decis ca trebuie facut NAP chiar daca este capitulare, chiar daca ramanem captivi, chiar daca rupem legaturile cu aliatii traditionali, chiar daca ramanem cu o imagine negativa datorita acestei schimbarii radicale si asta numai pentru a ne putea recupera fara efort provinciile. Este oare un pret corect? Efectele acestui tratat depasesc granitele noastre si vizeaza o reorientare a politicii externe a RO in perioada urmatoare.

Stau si ma gandesc daca cei care au pus la cale aceasta conspiratie, care au lucrat in toata aceasta perioada sa ne aduca in situatia de a nu putea refuza tratatul sunt multumiti ca si-au atins obiectivul?

Astfel, coreland toate evenimentele din ultima perioada: delapidarea BNR, lupte impotriva RO, furnizarea de informatii false cu privire la conditiile lansarii unui AirStrike, boicotarea legilor de donatie sau NE, toate culminand cu recunoasterea publica ca stergerea Romaniei de catre Serbia a fost ceruta/acceptata de cei care au a pus la cale aceasta conspiratie gasesc de cuviinta sa nu raman in masa manipulabila care este la cheremul acestor interese de grup si sa imi vad de drum. Lupta mea s-a incheiat aici, in fata votului majoritatii ma inclin si ma retrag.
Fie sa ne intalnim cat mai repede animati de aceleasi idealuri si valori, acele ale interesului comun.

Va salut cu respect!