Ambient on/off

Join the new world

 

Campania a luat sfarsit [M3]

Day 1,823, 13:29 Published in Romania Romania by ExHasis

Campania "eGuard te echipeaza [MISIUNEA 3]" a luat sfarsit, in total am donat:

159 ARME Q3
107 ARME Q5
34 ARME Q6
13 ARME Q7
3000 PAINI Q1
200 PAINI Q7
50 PAINI Q5
560 RON

(lista jucatorilor ce au beneficiat de echipare o puteti vizualiza aici -> click)

Multumiri speciale lui Codrut1996 si HoodLife ce au sustinut aceasta campanie cu resurse, mai mult de 40% din resursele mentionate mai sus au fost asigurate de ei.

Tin sa precizez ca in primele 24 ore de cand am scris articolul am dat jucatorilor mici mult mai multe paini si arme decat este precizat in articol. 40 de RON am considerat ca sunt suficienti pentru a va muta si a va intoarce inapoi in tara (de undeva din Europa).

In legatura cu mesajele rautacioase ce le-am primit, cum ca as da aceste resurse pentru a aduce jucatori in Romania Unita sau pentru a influenta jucatorii mici sa "asculte de mine" am decat 1 lucru de spus : oamenii ca voi au distrus si vor distruge cu mentalitatea voastra Romania reala si eRomania , am donat acele resurse pentru ca am considerat ca in aceste momente cand economia este la pamant jucatorii mici sunt cei mai vulnerabili , am vrut sa ii mentin in joc si sa-i incurajez. Ei sunt cei mai importanti si valorosi, nu jucatorii vechi ce din sutele de GOLD ce le au la pastrat cu care ar putea echipa toata comunitatea eRomaneasca timp de 1 an nu dau 1 RON din "averea" lor pentru dezvoltarea comunitatii.

Voi organiza saptamanal sau odata la 2 saptamani aceasta campanie ("eGuard te echipeaza") alaturi de multe alte proiecte ce le am in cap, dar astept momentul potrivit pentru fiecare.

..in rest, numai bine!..

 

Comments

The_Form
The_Form Day 1,823, 13:32

separatist si tu ?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.