Broj 6 - Kongresni izbori

Day 491, 04:26 Published in Croatia Croatia by HLD stranka


Dobar dan svim građanima i građankama eRH, ovim putem vas pozdravlja stranka Hrvatskih Liberalnih Demokrata.

Kao što znate došao je dan kongresnih izbora, te je vaše građansko pravo da na taj dan glasujete za kandidata u svojoj regiji i nadamo se da ćete to i učiniti.
Da ne duljimo, pokušat ćemo ukratko predstaviti princip djelovanja naše stranke.

HLD kao stranka nije ni lijevo ni desno orijentirana, već je centralno usmjerena, sa naglaskom na liberalnost.

Čemu liberalnost?

Liberali se zalažu za što veću slobodu pojedinca u državi.
Liberalizam nije ideologija već se temelji na načelu slobodnog izbora, te se kao takav zalaže za to da svaki pojedinac ima pravo na svoje mišljenje.
Liberalizam nije nikakav oblik aristokracije u kojem šačica jačih odlučuje o sudbini mnogobrojnih.

Naša stranka se bori za jednakost svih građana u eRH, te se zalaže za informiranje novih građana eRH o trenutnoj političkoj sceni u nas, kao i stanje na burzi rada, te je spremna pružiti pomoć novim igračima u bilo kojem obliku.

Također se zalažemo za uspostavljanje dijaloga i suradnje sa svim zemljama eRepublika, a naglasak stavljamo na suradnju sa eBiH.

Protivimo se bilo kakvim oblicima političkih takeover-a, te ni u kojem slučaju ne podržavamo građane koji se odazovu na takav potez.

Protivimo se svim oblicima agresivne tj. napadačke politike, ali se zalažemo za agresivnu obranu ukoliko je ona potrebna.

U prošlom članku ste imali priliku upoznati kandidate HLD-a za kongres, te njihova predstavljanja građanstvu eRH. Možda nismo mnogobrojni, ali smo iznimno dobro organizirani te smo korektna i ozbiljna ekipa koja prati mnoga zbivanja na sceni eRH i našire, te slušamo glas svakog građana voljene nam Domovine. Svaki od nas ima priliku iznijeti svoje stavove i mišljenja na forumima i chatu stranke, te su organizirane skupštine koje se odvijaju svakodnevno, a na kojima se raspravlja o temama vezanim za vanjsku, unutarnju i fiskalnu politiku naše države. Također, na forumima se često donose i usvajaju novi prijedlozi za unaprijeđenje rada naše stranke.

Ovime bismo završili kratko upoznavanje sa našom strankom i njenim idejama poboljšanja života u eRH.

Pozivamo Vas da u što većem broju dođete na izbore, te da dobro promislite prije nego što date svoj glas nekome od kandidata. U svakom slučaju pročitajte prezentaciju kandidata (ako postoji), te se pokušajte navoditi prema vlastitim političkim uvjerenjima. Ako mislite da vaš glas ništa ne znači, grdno se varate.

Ponavljamo, Vaše je pravo da date glas nekome od kandidata, iskoristite ga dok imate priliku!

Za kraj ćemo samo ponoviti naše službene kandidate koje podržava naša stranka:
Ako želite znati više o njima, pročitaje presentation prilikom glasovanja, jer je to jedan od uvjeta da se naš kandidat kandidira pošto smatramo da svaki glasač mora znati za koga daje svoj glas.

S poštovanjem,

Hrvatski Liberalni Demokrati