Beköszönő

Day 1,964, 00:33 Published in Hungary Hungary by charlie50Üdv mindenkinek!

Bár a választás már végetért, még várunk az isteni bólintásra, hogy hivatalossá váljon a végeredmény. Megelőlegezem, hogy nem fog változni a sorrend, ezért nézzétek el, hogy mint hamarosan beiktatandó elnök írok. Úgy gondoltam, inkább itt írok, a Közlönyt meghagynám a hivatalos dolgoknak (meg aztán még hozzáférésem sincs, amíg nem leszek hivatalosan is elnök 😛). Kormánylistát, hivatalos állásfoglalásokat majd ott teszünk közzé, ezt addig is tekintsétek személyes véleménynek.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki szavazott, hogy véleményt nyilvánított, akármelyik jelöltre is adta le a voksát. Végre nem egyszereplős választás volt, mint már annyiszor az elmúlt hónapokban, remélem, ez a trend folytatódni fog a következő hónapokban is. Köszönöm továbbá mindenkinek aki támogatott, kampányolt mellettem, igyekszem megszolgálni a bizalmatokat, talán a legjobb mód erre az, ha megpróbálom 100%-osan betartani a programomat, lássuk is, mivel kezdünk.

Elnökként az első két napban az átadás-átvétellel, orghelyzettel, valamint a külügyekkel fogok foglalkozni. Legelőször is felveszem a kapcsolatot minden baráti, szövetséges, vagy velünk jó neutrális viszonyban lévő ország elnökével, közben remélhetőleg az állami vagyon átadása zökkenőmentesen lezajlik, ezután szeretném kicsit beleásni magam a TWO ügyeibe, mert sok tanulnivaló lesz, illetve szeretném felkészülten várni azt az időt, amikor a saját álláspontunkat kell képviselni a szövetségen belül (érts😨 románok ne legyenek bevéve, maradjon egyesített CoTWO fölény, mert az EDEN még nem halott, ahogy azt sokan hiszik, vagy hinni szeretnék, st😎. Külügyi kérdésekhez tartozik még a macedón MPP, illetve a brazil MPP felé tapogatózás, ezeket is szeretném a következő másfél napban lezavarni. Legkésőbb holnap reggel szeretném letudni az orgkérdés első részét, azaz szeretném körbe pm-ezni az MU-kat, pártokat és az összes orgot is, hogy egy héten belül legyenek levédve a század és párt orgok, illetve a magánkézben lévő orgok legyenek kiürítve, mire elkezdem eltickettelni őket.

Ha ezeket sikerül véghezvinni a hétvége folyamán, akkor jövő héten szeretném feltérképezni a jövőbeli lehetőségeinket akár szövetségi, akár lokális szinten, ezekről majd később adok tájékoztatást, de azt már most látom, hogy vannak gondok, amiket az előző kormányok függőben hagytak.

Remélhetőleg nagyjából simán fognak menni a sürgetőbb kérdések megoldásai, onnantól gyakorlatilag már csak a napi kérdések maradnak, mint pl a Szocmin/Oktmin munkája, Honvédség irányítása, osztások, állami pénzek forgatása a monetaryn, stb. Ezeket az egyes minisztériumok csapata el tudja látni, illetve lesz amit én fogok csinálni. Szeretném, ha miharabb beállhatnánk arra a rendszerre, amit elképzeltem és elkezdhetnénk a tartalékok bővítését.

Nem leszek 24/7-ben jelen lévő elnök, de szívesen válaszolok bárkinek, aki megkeres pm-ben, vagy chaten (cha50 néven szoktam lenni, ha éppen vagyok). A kommunikáció olyan pont volt, amit nem említettem a programomban, de igyekszem minél sűrűbben és jobban tájékoztatni a magyar közösséget.

Köszönöm!