Ambient on/off

Join the new world

 

BCM Raport Day 1,887 of the New World

Day 1,905, 14:00 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Banca Centrala a Moldovei

Buna ziua dragi cetateni,

BCM:


Cum am mentionat in articolul anterior, in eMoldova o disparut tendinta de a imprumuta bani de la BCM. Cind am primit cheile de la BCM nu mi s-a comunicat cum ca ar fi oameni care au datorii.

V-as fi multumit daca la urmatoarele reduceri initiate de Plato ati lua bani in imprumut de la BCM.

Trezorie:
Au fost facute trei donatii:
1)de 22.104 din partea Planeta Moldova:2) de 1.258 din partea lui ShortySkizzo, (multumesc mult din partea mea si a tuturor celor care lupta prin MPP pt a indeplni DOurile)


3) de 10.000 din partea statului Bulgar ca recompensa pentru MPPul pierdut cu Rusia (ii multumesc mult lui unualibro care a aranjat acest transfer)


Cu toate ca se fac donari catre trezorie, cu acest numar de MPPuri trezoria pierde lunar ~50.000MDL.

Acum ne intoarcem la tema impozitelor. Cred ca este inteles de toti, daca impozitul creste, creste pretul, daca creste pretul, dispar toti cei care cumpar arme in eMD caci acestea nu mai sunt mai ieftine ca in tarile lor natale. Ca rezultat vom ramine numai cu cumparatori autohtoni. Am observat ca la alegeri au participat ~200 de oameni. Cum credeti citi din acestea isi permit zilnic sa lupte cu arme q7? 50? 60? 70? Acum inmultiti cu numarul de arme folosit timp de o zi: ~15. Putin probabil ca vam depasi numarul de 1.000 de arme q7. Acum, daca impozitul va fi 1leu, incasarile ar trebui sa fie cca. 1.000MDL. Dc "ar trebui"? Pt ca daca in eMD arma va fi cu 1MDL mai scumpa ca in Polonia vor fi inca mai putini oameni cumparind arme in eMD.

Las tema impozitelor pt dezbatere.
Va rog mult, inainte sa ziceti ca impozitele ridicate sunt un bineficiu, sa va amintiti ca am ajuns aici anume de la impozitele alea ridicate care nu aduceau deloc bani.

Cu stima,
Guvernatorul BCM,
Alexandru Barbarosie.

 

Comments

t150
t150 Day 1,905, 21:21

cand am intrebat in Consiliu ce trebu' ca sa pot imprumuta bani de la BCM - nimeni nu mi-a raspuns
((

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,906, 08:25

aceste preturi mici poate si aduc mai multi cumparatori dar inca nu e sigur daca anume aceste impozite aduc cei mai multi bani

ADI CEP
ADI CEP Day 1,906, 18:50

t150 insista si cred ca exista intelegere 🙂

Mister Sexosul
Mister Sexosul Day 1,906, 22:40

Daca doriti ca acest articol sa nu ajunga in topul international:

http://www.erepublik.com/en/article/moldova-leave-cot-2208673/1/20

trebuie sa dati IMPEACH lui lupusorul tainic.
In caz contrat, voi face scandal mare, si nu mai vedeti aliati..
Aici a fost Mister Sexosul 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.