Ambient on/off

Join the new world

 

BABY's SQUAD Поделба - Финансиски отчет !

Day 1,918, 05:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Aexil Kong Junior


Здраво еМакедонијо !

По шаутите за тоа доколку некој сака да донира за бебињата да ми донира мене а јас ке делам,следеше напорна работа..

Собрани беа 3600 МКД !

1000 МКД беа од Rusmaster
500 МКД беа од MKDpedza
600 МКД беа од RiffleRRRBabY1g
80 МКД беа од CRAZYMANAS
1500 МКД беа од Dragi Gelov
40 к7 тенкови беа од BoKi PRC
270 МКД беа од Brigate Rossonero Born Brigate


СС имам од купувањето на тенкови,а и од секоја донација додека делев тенкови.Немам сс од донациите од храна,бидејќи сметав дека не треба да давам отчет за нешто што јас сум го финансирал.

СС од купувањето тенкови:
http://prntscr.com/t7sv8
http://prntscr.com/t5as0
http://prntscr.com/tghxv
http://prntscr.com/tlzed
Не направив сс од купувањето од донацијата на Dragi Gelov,се извинувам.. во тој момент цената на маркет беше 7.26 МКД и беа купени уште 207 тенкови.

Се делеше секој ден по 3 тенка на оние кои ќе ми пишат порака од единицата BABY's SQUAD.Оној кој зел претходниот ден имаше право да ми пише и наредниот ден.

СС од делењето ден 1916:
http://prntscr.com/t59lx
http://prntscr.com/t59wd
http://prntscr.com/t5a9m
http://prntscr.com/t5ahq
http://prntscr.com/t5blu
http://prntscr.com/t5bvu
http://prntscr.com/t5c32
http://prntscr.com/t5c8x
http://prntscr.com/t5cdl
http://prntscr.com/t5cwd
http://prntscr.com/t5d2j
http://prntscr.com/t5dak
http://prntscr.com/t6rmt
http://prntscr.com/t6rov
http://prntscr.com/t6rrw
http://prntscr.com/t6rtj
http://prntscr.com/t6rw0
http://prntscr.com/t6rz7

СС од делењето ден 1917:
http://prntscr.com/t7jnp
http://prntscr.com/t7jri
http://prntscr.com/t7jto
http://prntscr.com/t7jwc
http://prntscr.com/t7jz5
http://prntscr.com/t7k45
http://prntscr.com/t7ka4
http://prntscr.com/t7l7y
http://prntscr.com/t7lce
http://prntscr.com/t7les
http://prntscr.com/t7mdj
http://prntscr.com/t7nkp
http://prntscr.com/t7pnx
http://prntscr.com/t7q26
http://prntscr.com/t7q67
http://prntscr.com/t7qb3
http://prntscr.com/t7qfl
http://prntscr.com/t7rty
http://prntscr.com/t7u4j
http://prntscr.com/t8vtm
http://prntscr.com/t8w2x
http://prntscr.com/t8w7k
http://prntscr.com/t8wbz
http://prntscr.com/t8wgn
http://prntscr.com/t8wog
http://prntscr.com/t8wtx
http://prntscr.com/t8wz0
http://prntscr.com/t8x3h
http://prntscr.com/t8xcl
http://prntscr.com/t8xim
http://prntscr.com/t8xpj
http://prntscr.com/t8xwi
http://prntscr.com/t8y2d
http://prntscr.com/t8y7u
http://prntscr.com/t8ycb
http://prntscr.com/t9uh6
http://prntscr.com/tbeew
http://prntscr.com/tbegq
http://prntscr.com/tbekf
http://prntscr.com/tbens
http://prntscr.com/tbeq0

СС од делењето ден 1918:
http://prntscr.com/tc651
http://prntscr.com/tc6gg
http://prntscr.com/tc6k0
http://prntscr.com/tc6vj
http://prntscr.com/tc76p
http://prntscr.com/tca0e
http://prntscr.com/tca6t
http://prntscr.com/tcaar
http://prntscr.com/tcacz
http://prntscr.com/tcbnn
http://prntscr.com/tcbyb
http://prntscr.com/tde44
http://prntscr.com/tdeg8
http://prntscr.com/tdens
http://prntscr.com/tdex9
http://prntscr.com/tdf60
http://prntscr.com/tdflj
http://prntscr.com/tdfuv
http://prntscr.com/tdg2m
http://prntscr.com/tdg9w
http://prntscr.com/tdhas
http://prntscr.com/tdiqe
http://prntscr.com/tdl4k

СС од делењето 1919 ден:
http://prntscr.com/tghub
http://prntscr.com/tgjo3
http://prntscr.com/tgjtu
http://prntscr.com/tgjxk
http://prntscr.com/tgknt
http://prntscr.com/tgkqv
http://prntscr.com/tgkyn
http://prntscr.com/tgla0
http://prntscr.com/tgldw
http://prntscr.com/tgllk
http://prntscr.com/tgmla
http://prntscr.com/tgmnb
http://prntscr.com/tgout
http://prntscr.com/tgp0m
http://prntscr.com/tgp3u
http://prntscr.com/thysb
http://prntscr.com/thz0k
http://prntscr.com/ti106
http://prntscr.com/ti15o
http://prntscr.com/ti1av
http://prntscr.com/ti1qs
http://prntscr.com/ti1v6
http://prntscr.com/ti2do
http://prntscr.com/ti2vn
http://prntscr.com/ti317
http://prntscr.com/ti36g
http://prntscr.com/ti6al
http://prntscr.com/ti7xl
http://prntscr.com/til1l
http://prntscr.com/tilae
http://prntscr.com/tilp9
http://prntscr.com/timn9
http://prntscr.com/tk94y
http://prntscr.com/tk97p
http://prntscr.com/tk9bn
http://prntscr.com/tk9dz
http://prntscr.com/tk9gi
http://prntscr.com/tk9i8
http://prntscr.com/tk9jg

СС од делењето 1920 ден ( се делат по 5 тенка дневно од денеска ! )
http://prntscr.com/tl83i
http://prntscr.com/tl86u
http://prntscr.com/tla7o
http://prntscr.com/tlabz
http://prntscr.com/tlaf6
http://prntscr.com/tlaj6
http://prntscr.com/tland
http://prntscr.com/tlcwy
http://prntscr.com/tld72
http://prntscr.com/tldhi
http://prntscr.com/tldks
http://prntscr.com/tldqa
http://prntscr.com/tldvn
http://prntscr.com/tle1a
http://prntscr.com/tle6n
http://prntscr.com/tlem7
http://prntscr.com/tlewz
http://prntscr.com/tlf0p
http://prntscr.com/tlf5a
http://prntscr.com/tlf87
http://prntscr.com/tlfcc
http://prntscr.com/tlfg3
http://prntscr.com/tlz8r
http://prntscr.com/tlzo9
http://prntscr.com/tlzsc
http://prntscr.com/tlzx5
http://prntscr.com/tm01w
http://prntscr.com/tm06p
http://prntscr.com/tm09z
http://prntscr.com/tm0f8
http://prntscr.com/tm0o9
http://prntscr.com/tm0zd
http://prntscr.com/tm14w
http://prntscr.com/tm18j
http://prntscr.com/tm1cj
http://prntscr.com/tm1hg
http://prntscr.com/tm1p3
http://prntscr.com/tm1tz
http://prntscr.com/tm2cq
http://prntscr.com/tm2gv
http://prntscr.com/tm2ls
http://prntscr.com/tm2pm
http://prntscr.com/tm2xp
http://prntscr.com/tm329
http://prntscr.com/tm39o
http://prntscr.com/tm3df
http://prntscr.com/tm3j9
http://prntscr.com/tm3nl
http://prntscr.com/tm44f


ОД ДЕН 1920 КЕ СЕ ДЕЛАТ ПО 5 ТЕНКА ОД ЧОВЕК,ДО 1919 ДЕН СЕ ДЕЛЕА ПО 3 К7 ТЕНКА ОД ЧОВЕК !

Купени тенкови: 587
Потрошени тенкови: 587


Поделбата сеуште трае.
Секој член на BABY's SQUAD може да ми пише порака за да му донирам 3 тенка.
ПОРАКА,НЕ КОМЕНТАР.
ЕДНАШ ДНЕВНО !

Секој оној кој сака да донира за бебињата,може да го стори тоа кај мене. о7


Последен update: 19:30 МКД време. 21.02.2013
 

Comments

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,918, 05:12

BABY's SQUAD Поделба - Финансиски отчет !
http://www.erepublik.com/en/article/baby-s-squad--2215206/1/20

~шаут~

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,918, 05:14

ај утре фаќам сс па да вратам голд и што остане ќе донирам 🙂

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,918, 05:20

инаку кај е времето кога делевме по 300+ тенкови во еден ден? 🙂

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,918, 05:33

А што можам да направам сам ?
пеџа рифлер и русмастер да не беа немаше ни да има поделба. само храна ќе делев 😛

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,918, 07:09

ok ne me svakaj pogresno ne ti zborev na tebe sakav da kazam deka treba pak da se soberat donacii sto poveke

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,918, 10:05

Изгледа требаше статија,а не шаути.. бидејки веднаш 1500МКД беа пратени по објавата на статијата

RiffleRRRBabY1g
RiffleRRRBabY1g Day 1,918, 05:17

o7 : ) )

efiljo II
efiljo II Day 1,918, 05:21

o7

Red Tornado
Red Tornado Day 1,918, 11:14

o7

Gukii
Gukii Day 1,918, 11:27

o/

GoodBeer
GoodBeer Day 1,918, 11:48

o7

redlineMKD
redlineMKD Day 1,918, 15:09

o7

ViktorVikss
ViktorVikss Day 1,918, 18:29

v31 s old
O7 !

Greevas Day 1,919, 04:16

Comment deleted

prostokreten
prostokreten Day 1,919, 04:22

v32 sub old

bojko3131
bojko3131 Day 1,919, 12:14

v133 s old

MKDpedza
MKDpedza Day 1,919, 13:49

o7

Mr.Santino.
Mr.Santino. Day 1,919, 15:48

o7

TashaMKD
TashaMKD Day 1,919, 18:31

о7

El Che G
El Che G Day 1,920, 06:23

о/

marjansp
marjansp Day 1,920, 06:26

o/

Aliss Wonder
Aliss Wonder Day 1,920, 06:32

nejkam da bidam mrcator ama SS-a se pravat sose erep vremeto gore i so nikot na donatorot 🙂
ne velam deka lazes ili nesto slicno, ne me svakjaj pogreshno samo spored mene ova ss ne e validno.....

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,920, 06:35

Ок,прашај ги тие што стојат нивните имиња на СС-ата дали примиле тенкови.

ИИ.. без навреда,ама дали мислиш дека иам толку мн. време да селектирам одредени работи на едно СС ?

Времето е пари,а пари нема : D

Добро ај.. може ке ми одземе само 0.5с за да ја зголемам сликата,али тоа е мрза сум : 3

На некој и по 2 пати им праќав зашто забораив СС да направам : /

Aliss Wonder
Aliss Wonder Day 1,920, 06:59

Jas nemam namera nikomu da prasuvam 🙂 a ti stom si se nafatil da rabotis nesto barem napravi go kako sto treba, mrzata ne e nikakov izgovor ....

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,920, 07:15

Ај така нека биде,ама ти реков.. прашај ги нив дали добиле тенкови,ако мене не ми веруваш.. а ако сакам да лажам можам и на времето инспект да мавнам и крај..

You have successfully donated 1 Gold. This amount will appear shortly in the citizen account.

o7

Nazgulcho
Nazgulcho Day 1,924, 09:33

161/old

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.