Ambient on/off

Join the new world

 

Bónuszok az eVilágban, felemelkedések és bukták

Day 1,894, 08:13 Published in Hungary Hungary by MandalaaVisszatérő témánk középpontjában ismét a bónuszok állnak. Elkalauzoljuk a Kedves Olvasót a nagy felemelkedések, orbitális bukások, és szembetűnő átrendeződések kísérte bónuszok világában.


Ma már minden valamirevaló országot a bónuszok iránt érzett birtoklási vágy hajt, legalábbis ezek biztosítása az elsődleges prioritás. Ez nem is csoda, hiszen irigylésre méltó több harci eszköz, több étel, alacsony árak, több fizetés jellemzi a teljes bónuszokat élvező jóléti államokat. Ez jó az embereknek, jó az országnak is.

Barangolásunk során megismerhetjük a helyzetképet, és azt is, hogy mi változott az előző mérés óta. Azonban itt meg kell állnunk egy pillanatra. A bónuszok gyorsan változó tényezők, akár minden nap más-más lehet a helyzet, ezért az adatok ekkora távlatban történő összehasonlítása inkább csak egy kis csemege. Messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, de azért néhány dolgot mégis láttathat.


Kezdjük az alaptáblázattal:

A Ʃ jel a birtokolt étel és fegyver bónuszok összegzését takarja. A táblázat a 2013-01-25-ei összegzésre van rendezve.
Az aktuális bónuszainkat tekintve az élbolyban vagyunk, a hetedik helyen. Szerintem ez szép eredmény. Ötödik helyen állunk a Ʃ+Ʃ oszlop szerinti számítás alapján. Itt a birtokolt összes bónuszokat adtuk össze, mely rámutat arra, kik birtokolták és tartották meg a legtöbb bónuszt a vizsgált napokon. Nos, ez nagyon szubjektív, mint már esett szó róla, mert ha 1 héttel ezelőtt nézzük össze az adatokat, akkor megint más eredményt kaptunk volna ránk nézve is.
Kína és Lengyelország mindig erősek voltak, stabilan megtartották valamennyi bónuszaikat. USA húzódott hátrébb a rangsorban, viszont a szerbek egész mélyről az élre törtek.Most öten bírnak teljes bónuszokkal, míg akkor hárman. A 60%-os bónuszokkal kilenccel több ország rendelkezik, míg a 40%-os tartományban héttel csökkent a létszám. Az élbolyba Szerbia robbant be, a spanyolok 1 bónuszt szerezvén maxoltak (200%). Az élről az argentinok zuhantak le. A brazilok megtartották maximális bónuszaikat.Ezen országok esetében történt a legnagyobb változás a bónuszok körül. Az értékek a különbségeket mutatják. Például a szerbek 120%-ról 200%-ra emelték bónuszaikat. A törökök mindössze 40% bónusszal vannak csak beljebb, viszont a görögök 80%-ot buktak.


Tisztelettel:
Mandalaa
Mandala Ferdis
 

Comments

Mac Baslac
Mac Baslac Day 1,894, 09:25

Szilvás buktát, mert azt szeretem.

Nolmut
Nolmut Day 1,894, 09:26

szupi grat:D

Harcos82
Harcos82 Day 1,894, 11:17

Szép munka!

Mandalaa
Mandalaa Day 1,894, 17:52

Köszönöm! : )

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,894, 22:36

Szep munka! Koszi az infokat!

BummerX3
BummerX3 Day 1,895, 08:58

Ez már döfi ! A színvonal töretlen ! Gratula!

Mandalaa
Mandalaa Day 1,895, 22:42

Köszi : )

Kathee93 Day 1,896, 23:51

Comment deleted

Flying Cangaroo
Flying Cangaroo Day 1,896, 01:50

Az utolso grafikon mindent visz! Kar hogy nem lehet többször votolni meg subbolni!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.