Búcsú Zidentől

Day 6,076, 17:01 Published in Hungary Hungary by Defender of Ascalon

... .. ... .. .... . . . ...Kedves Játékostársak!


Szomorúan tájékoztatlak titeket, hogy a Kárpát Dandár, korábban a Magyar Civilek Csapatának, illetve a Magyar Civilek Pártjának egy régi, derék, csendes tagja, Ziden, a napokban elhunyt. Legyőzhetetlen betegséggel küzdött, sajnos mindhiába.

Talán sokan legfeljebb a nevével találkoztatok, olykor az avatárjával, hiszen a konfliktusokat kerülte, a kommentviharok nem vonzották.Már a legkorábbi KCS-k alkalmain, az akkori századunk közös ütésein is részt vett, talán néhányan még emlékeztek ezekre a kellemesebb, romantikusabb időkre. Sumc 1716. napi civil erő-rang-előrehaladási táblájában ott szerepelt ő is, akkoriban még nem rutinból játszottunk, sokkal inkább szívből, bármennyi nyarat láttunk is már, mondhatjuk: szinte gyerekként lelkesedve.

Nagyjából 3 évvel ezelőtt Ziden így írt önmagáról:

"Erep témában Azért nehéz írnom, mert bár itt vagyok 11-12 éve, soha nem merültem bele nagyon. Sokáig csak vegetáltam, barátok és információ nélkül tengődtem. 12 órás műszakolás mellett nem is hiányzott több. 4-5 év múlva meglepve láttam, hogy már legalább a kaja és fegyver meg van úgy ahogy. Pakkot sosem vettem, nem is futotta volna. Most már vehetnék, de minek. Még több időt elcseszni? Nem itt akarok kiteljesedni, ahol már az országunk függenlensége sem befolyásolható több idő és pénz ráfordítással sem. Ha mégis, a széthúzás, a teljes önérdek képviselet megtesz a maga dolgát. De azért, vannak megtartó dolgok. Például már el tudtam költöztetni a cégemet NGP-ből, ahol hónapszám alig lehetett dolgozni.
Szerintem, jobb egy szövetségben lenni, mert ez ad egy közös platformot. Egy család sem az álandó örömökről szől, de van egy közös érdek ami mentén biztosabb az összefogás.
Már az első mondtnál elsütöttem volna; Ezzel zárom soraimat."Nyugodjék békében, gondoljunk részvéttel a családjára és szeretteire!


Tisztelettel,
doa