Avioanele vin in eRepublik!

Day 3,128, 10:02 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Bodi111
Cu totii am vazut anuntul facut de admini: "Avioanele vin in eRepublik!". Dar anuntul nu spune prea multe:

http://www.erepublik.com/en/main/latest-updates

Avem doar cateva informatii:
- aceasta modificare va aduce ceva nou atat pentru jucatorii noi dar si pentru jucatorii vechi
- vor introduce noi fabrici odata cu introducerea noilor resurse
- modificarile vor incepe luna aceasta dar vor fi introduse treptat
- modificarile vor produce schimbari semnificative si in dinamica luptei dar si in echilibrul pietei
- schimbarea va aduce o noua dimensiune lumii eRepublik
- introducerea de noi aptitudini si noi grade militare

Cu aceste putine informatii este normal ca zvonurile sa inceapa sa lucreze.
Va propun sa luam in considerare cateva supozitii pentru noua modificare si sa incercam sa dezvoltam putin ideile urmatoare pentru a fi mai pregatiti din punct de vedere militar dar si financiar.

1. Un prim zvon a fost acela ca apare in sfarsit Divizia 5. Desi este foarte asteptata de multi jucatori din D4, nu cred ca ar explica crearea de noi companii.

2. Pe locul doi ar fi crearea armelor Q8 - avioanele. Ar explica noile fabrici dar nu i-ar ajuta pe cei mici, deoarece costul unei fabrici Q7 este deja destul de mare la pretul de astazi al aurului.

3. Crearea unor cladiri speciale de genul Centrelor de energie si Fabricilor de rachete. Acestea pot fi concepute pe nivele exact cum sunt Fabricile de rachete (aceiasi cladire dar damage diferit in functie de divizie) sau pe diferite nivele cum sunt Casele, cu posibilitatea de a avea cate una din fiecare nivel (cine stie ce feluri de avioane creaza).

4. Exista posibilitatea introducerii unei dimensiuni diferite de lupta precum este Guerrilla fights in care te vei echipa cu armament specific avioanelor de lupta. Nu cred in acest gen de modificare pentru ca eu cred ca Guerrilla fights nu a fost un succes, multi jucatori nejucand in acest fel jocul.

5. Parerea mea este ca va fi creata o noua caracteristica a jucatorului precum este Puterea (Strength) impreuna cu o cladire noua de antrenament, aeroportul, sau tot 4 cladiri de antrenament, si noi fabrici de arme pentru aceasta noua caracteristica, fabrici ce vor produce diverse tipuri de avioane de genul fabricilor de arme Q1-Q7. Deasemenea introduc mine (fabrici) pentru resurse. Acest gen de modificare ar aduce noii si vechii jucatori la acelasi nivel pentru lupta aeriana. Deasemenea ar disparea enorm de mult gold de pe piata prin cumpararea noilor fabrici si mine. Acest lucru este interesant si pentru admini pentru ca va produce o vanzare mai mare pentru achizitia de gold. Cu aceasta ocazie pot introduce pachete noi la vanzare special concepute pentru industria de avioane.
Poate aceasta noua caracteristica va venii cu propriile divizii. Un nou start pentru toti jucatorii in noua lupta aeriana. Dar datorita limitatii energiei (si aici vor avea o crestere a vanzarilor pentru batoane de energie) exista posibilitatea ca unii jucatori sa se specializeze doar pe lupta la sol (presupun ca vor fi mai multi dintre cei vechi) sau pe lupta aeriana (la fel presupun ca vor fi mai multi dintre cei noi).

6. Bineinteles modificarea poate fi si o combinatie intre punctele 1, 2, 3, 4 si unor parti din 5. Introducerea diviziei 5 si arme Q8 pentru cei vechi dar si lupta aeriana separata de lupta normala pentru cei mici (gen Guerrilla fights ) ar multumii multi jucatori in acest moment.

Nu vad cum vor atrage noi jucatori pentru oricare din variantele de mai sus, dar ar putea sa ii reinvie pe unii care au renuntat la joc (mai aves variantele 5 si 6). Oricum vor creste activitatea in joc, dar si incasarile. Si cu cat le cresc incasarile cu atat se vor ocupa mai bine de joc.
Pe plan economic toate schimbarile vor produce o crestere mai mica sau mai mare a goldului, dar in functie de varianta si de succesul obtinut pot avea influente mari pe termen mediu si lung. O noua industrie poate sa determine o schimbare de interes pe piata armelor astfel incat sa diminueze drastic cererea ducand la scaderea pretului armelor si a WRM.

Va invit mai jos sa va dati cu parerea asupra noilor modificari anuntate. Poate aveti idei noi asupra ce va fi sau poate va place una din variantele propuse de mine. Deasemenea puteti sa descrieti ce am putea sa facem sa ne pregatim mai bine la nivel individual, la nivel UM-ului sau al tarii.


P.S. Articolul participa la concursul organizat de NoOnexRO: Concursul de activitate