Amit Te is megtehetsz eMagyarországért...

Day 672, 05:03 Published in Hungary Romania by Heidar's Foundation
Mi az amit TE is megtehetsz eMagyarországért?

Először is jól válaszd meg a lakhelyed. Jelenlegi helyzetben ez az Észak-Amerikában található Nunavut régiót jelenti. Jelenléteddel emeled a védőfal magasságát és a terület megtámadásának költségét is. A költözéshez ingyen repülőjegyet kapsz a mibbit.com #togov szobájában. Mivel csak országon belül utazol nem kell felmondanod a munkahelyeden, kilépned a pártodból vagy törölnöd a friends listádat... Ne felejtsétek el az orgjaitokat is magatokkal vinni, hiszen ugyanúgy emelik a falat és a támadási költségeket, mint ti magatok.

De miért is kell nekünk ez a régió?

Nem másért, mint a kanadai (azaz magyar) ősmasszívumban található gyémánt lelőhelyeiért. Melyekből kibányászott minőségi gyémántokból kiváló ajándékokat készíthetünk, majd ajándékozhatunk ismerőseinknek.A térképen látható, hogy az irániaktól nemrég elfoglalt Northwest - Territories régióban található a legtöbb bánya. Nunavutban egyedül a Jericho nevű gyémánt lelőhely található.A képen az Ekati külszíni fejtéssel működő bánya látható. Ez Kanada legnagyobb gyémánt lelőhelye. Nunavut bányáját is ily módon alakították ki. Madártávlatból egy hatalmas kráternek is gondolhatnánk ezt az ember által ütött sebet a földkérgen(2. kép).
Másodszor, havonta vállalj közmunkát az UVVA fegyvergyárában vagy vasbányájában. Gondoljunk a jövőnkre is. Ahogy a szorgos hangya is tette a lusta tücsökkel szemben.Ne azzal foglalkozz, hogy ez neked bevétel kiesés, hanem arra gondolj, hogy segíted az országod biztonságának a biztosítását. Ennek a remek játéknak nem az egyéni meggazdagodás a célja, hanem az erős közösség létrehozása. Hiszen e-világi goldjaid IRL semmit nem érnek, viszont az itt szerzett barátok, a közös győzelmek emlékei sokáig jó érzéssel töltenek még majd el.


Harmadszor pedig a közelgő kongresszusi választásokkal kapcsolatban szavazatoddal az arra érdemes személyt támogasd. Hiszen a következő egy hónapban ők fognak az ország sok fontos dolgáról dönteni.
És legvégül a legfontosabb amit tehetsz eMagyarország boldogulásáért. Ne valami ellen játssz, hanem valamiért.


A képen eMagyarország hivatalos címere látható


Heidar