Ambient on/off

Join the new world

 

Aloittavalle erettäjälle osa 2 / eKummikumppanin haastattelu

Day 1,716, 12:01 Published in Finland Finland by Cure

(aiemmat osat voi lukea tästä ja tästä )Nyt kun pari viikkoa on kulunut ja irkkilokeja on tullut useampia sivuja on aika selvittää miten hyvin tai huonosti kummikumppani on mieltänyt projektimme.

(arvosteluasteikko 1-5)
1. Arvioi yleisesti koko homman hyödyllisyys
v: 4. Entisenä erettäjänä (2009-2010) osa asioista oli jo tuttuja. Paljon on kuitenkin muuttunut V1 ajoista ja tarvitsin tilannekatsauksen mm. taistelumoduulista, tilanteesta maailmalla (liittoumat yms.) jne. Kaiken kaikkiaan se, että on ollut joku jolta kysellä muuttuneista asioista on nopeuttanut tiedon saamista eikä ole tarvinnut selata useita wiki-sivuja tai artikkeleita. En kuitenkaan osaa kertoa kuinka hyödtllistä tällainen toiminta olisi täysin uudelle pelaajalle, joka ei ole koskaan koko peliä edes pelannut.

2. Mikä on ollut parasta ohjelmassa?
v: Se, että on voinut aina halutessaan kysyä kokeneemmalta pelaajalta neuvoa/mielipidettä, ilman pelkoa, että vaikuttaa tyhmältä 🙂. Luottamus siihen, että toinen on valmis vilpittömästi auttamaan.

3. Mikä on ollut heikointa/huonointa ohjelmassa?
v: Aikataulumme eivät ole tuntuneet osuvan yhteen, joten livenä käydyt keskustelut ovat jääneet joko lyhyiksi tai niitä ei ole hirveästi ollut. Bounceri ja IG-viestit ovat kuitenkiin olleet riittävän hyviä tiedon hankkimiseen.

4. Oletko saanut tukea riittävästi:
a) politiikassa
v: Politiikan erilaiset vaihtoehdot on käyty läpi ja suunitelmia alkaa jo olemaan. EK-vaaleissa en valitettavasti ehtinyt olemaan ehdolla.
oman talouden rakentamisessa
v: Tavoitteet talouden kehittämiseksi ovat jo todella hyvin selvillä ja pullaomavaraisuus alkaa jo häämöttämään. Kaiken kaikkiaan tähän olen todella tyytyväine, sillä talouden osalta peli on täysin erilainen kuin 2010.
c) sotilaana kehittymisessä
v: Sotilaana kehittymiseen nyt ei hirveästi voi saada apua. Olin FeFin jäsen jo ennen projektin alkua, joten ei hirveästi ole voinut neuvoa. BH-hunttaamiseen on saatu muutamia neuvoja ja BH-mitaleita onkin jo 5 kasassa!
d) suoraan rahallisesti ja/tai aseiden ja ruuan muodossa?
v: Markkoja on saatu mm. varaston uppaamiseen ja resotehtaisiin. Ruokaa sain mukavasti ja sillä selvisin omavaraisuuden kynnykselle. Aseita on jaettu enemmän kuin niitä kerkeää ampua 😃 .

5. Mitä kehitettävää voisi ohjelmassa olla?
v: Tarkempi suunitelma asioiden läpikäymiseen toimisi varmaankin paremmin täysin uuden pelaajan kanssa. Tällainen improvisointi on ollut OK, kun kyseessä on jo jonkinlaisen pohjan omaava pelaaja.

6. Mitä sanoisit muille tuleville eKummikumppaneille?
v: Uskaltakaa olla aktiivisia ja kysellä aina, kun on jotain epäselvää.


Sitten heitänkin haasteen, kuka ottaa virallisesti haasteen vastaan ja alkaa uudeksi eKummiksi?

Kuva eKummikoulutuksen toisesta palaverista:

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin..

 

Comments

juiyt Day 1,716, 12:02

Comment deleted

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,716, 12:19

säälin kummias

Cure
Cure Day 1,716, 12:22

Aina lämmittää sydäntä että vohvelimies ajattelee minua < 3

Taisit äänestääkin minua, vai mitä?

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,716, 12:55

kakkaaminen poistaa tukkoisuuden

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,716, 12:56

ja keventää oloa

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.