Ambient on/off

Join the new world

 

Alegerea corecta

Day 1,780, 07:32 Published in Republic of Moldova Hungary by Bruma Iulik

Demult, un imparat vestit a vrut sa testeze intelepciunea fiului sau, mostenitorul tronului, si a asezat pe masa coroana si sabia lui. Chemandu-si fiul, acesta i-a cerut sa se gandeasca bine sis a aleaga ce ii este mai de folos in viata. Baiatul a ales sabia.
- De ce tocami sabia, l-a intrebat regale?
- Pentru ca prin sabie, pot castiga si pastra coroana.

Asa este si cu functia de presedinte al tarii. Pentru a putea ajunge in aceasta functie, trebuie mai intii sa muncesti mult, sa ai experienta si sa faci ceva de folos oamenilor(sa fii prietenul tuturor). Asa cum fiul de imparat o ales sabia, adica calea cea grea spre coroana, si nu cea usoara, asa e si aici… Cel ce vrea cu adevarat aceasta functie, trebuie sa munceasca mult si sa capete astfel respectul oamenilor.
Urez succese mari la toti candidatii, si cel mai bun sa cistige lupta, insa pe cale cinstita. Iar pentru cei ce nu vor reusi data asta, sa nu se descurajeze, ca exista si o data viitoare 

 

Comments

Dannemp
Dannemp Day 1,780, 08:13

mai bine ar fi luat fiul o carte, o foaie si o pana

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.