Ajmo poceti razmisljat...

Day 1,124, 05:51 Published in Croatia Croatia by Domago

Kako jedan clanak predsjedika moze uzburkati strasti, znaci da je jos ostalo snage igracima i da imaju zelje ovo igrati (cudno, zar ne ? )

Nego da prijedem na poantu ovog clanaka.

Ovaj mir su predlozili Srbi, a ne mi. Ovo sto svi komentiraju prodaja, predaja i ostale gluposti su ciste nebuloze i ne utemeljene price. Ajmo malo i mi odigrati drukcije.
Otkad igram ovu igru cijelo vrijeme mi pomazemo drugima i ne mislimo na sebe. Ovim potezom dobiva i Srbija i Hrvatska.

Rat izmedu Srba i Hrvata je igra bez granica. Njih ima vise i to je cinjenica, mi njima ne mozemo parirati bez pomoci ostalih saveznika, (sto nismo imali ovih dana).
Srbi na mogu obrisati i potrositi hrpu golda i mi cemo se vratiti na kartu i tako u krug.
Ovaj prijedlog je razuman, jer srbi znaju da lakse mogu doci do resursa a ne se stalno ubijati s nama.

Srbi ovim potezom dobivaju mir i sigurnu zapadnu granicu, i mogu se posvetiti drugim stvarima. Moja pretpostavka je da ce ici na Bugare, ili pak kroz sloveniju do Italije, to sam sad cuo na chatu.
Jer ce sigurno potrositi manje golda za taj rat neko s nama. Jer otkako je ovaj novi ratni modul bitke su svakih 24 h. A svaka bitka izmedu njih i nas zahtjeva veliki agazman i veliki broj golda. I samim tim su srbi sprijeceni ici u daljnu ofenzivu i ostvarivanje drugih ciljeva.

A ono sto mi dobivamo ovim mirom je to da se napokon mozemo posvetiti malo sebi, a ne uvijek drugima. Ovaj rat sa Srbima na je jako iscrpio zaliha vise nema, cijene divljaju (tako zvani ratni profiteri, al to je duga prica neda mi se o tome pisat).
Mirom dobivamo na vremnu da se oporavimo od toga i pokusamo otici na zapad, kroz Sloveniju (naravno XD). I sad tu dolazi do price koju drugi nece il ne mogu shvatiti.
Svi spominju taj mmp. Srbi ce sigurno braniti Sloveniju, ALI nece biti napada na nasu originalnu regiju, nece biti „draina“. I napokon cemo se MOZDA maknuti sa „mrtve tocke“. A vi sto se "palite" na rat sa Srbima jos cemo se bi boriti, al ne izravno nego preko mmp-a.

A vi ostali koji se „pjenite“ bolje prestanite svaki mjesec raditi raditi gluposti oko tih stranaka, svadati se i ostale gluposti. Probajte biti 2 mjeseca normalni nije to tako tesko. Zasto za promjenu se nebi slagali i pokusali nesto ZAJEDNO NAPRAVITI. A ne samo svi misle na svoju guz*cu, probajte za promjenu pomoci nekom, lijepo je bilo za vidjet kad je bio napad na Liku i Dalmaciju, kako se dijelio kruh i ostale stvar. Zato tako nebi moglo biti svaki dan, tjedan...

Zato se nebi probali ukljuciti u pomaganje novim igracima kojih ima MALO, JAKO MALO. I taj famozni Baby boom, pokusati nesto o tome se pricalo proslih dana, nista ne kosta porbat.

Ovim mirom se vraca WSR, znaci i BiH je na nekom dobitku, a i niko im ne brani da se pokusaju vratiti kompletno.

Ovo je moje misljenje, koje se temelji na onom sto sam procitao iz clanak koji je predsjednik napisao i svih silnih komentara koji su tamo. Kada se „objave“ ostali detalji tog dogovora moci ce se vise reci o tome, a sa ovim informacijama OVIM MIROM DOBIVA SRBIJA I HRVATSKA!!!

I nemojte zaboraviti jednu kljucnu cinjenicu u ovom modulu svi su poceli gledati samo sebe, nema vise velike brige oko saveznika!
Ajmo malo za promjenu poceti malo razmisljati glavom, a ne srljati. Ajmo malo za promjenu ono sto je bilo u RL proslosti ostaviti u proslosti sta je bilo bilo ne moze se to promjeniti. I ne zaboravite ovo je IGRA.

Neka mi netko odgovori ZASTO BI MI IGRALI ZA SAVEZNIKE, A ONI ZA NAS NE IGRAJU ?
to je kljucno pitanje u ovom miru!!

kao sto kruze nesluzbene zapovjedi brani ISTRU : D

I za kraj jedna molba neka saki.04 i katavic ne komentiraju clanak XD

Eto to bi bilo to.

Sry na svim gramatickim greskama i naboljima se dogada 

Vote & Subscribe

Domago