Ambient on/off

Join the new world

 

AirStrike Is Aproved

Day 1,998, 06:41 Published in Albania Albania by IMIGRAlboz

Tani jemi ne hapin e AirStrike i cili nuk ka kthim mbrapa
Pas clrimit te dy territoreve tona, Presidenti yne Snooop Lion
propozoi dy ligje
Ligji per AS u votua nga CP disa ore perpara perfundimit te kohes se votimit.
Ligji per NE nuk ka marre ende voten e CP, duke qene se Serbia nuk na propozoi Armik Natyral.
Tani jemi ne hapin vendimtar te AS i cili eshte LUFTA

Po mundohemi te pushtojme 1 territor atje sepse ne ballkan eshte bere shume e veshtire per te
mbajtur Territoret tona sepse Serbia eshte nje shtet forte ne krahasim me ne dhe nuk na lejon te mbajme territor
se shpejti do jemi me 1 territor larg Ballkanit. Per kete arsye Lufta duhet te fitohet sepse na ka kushtuar
shume AS edhe nga ana tjeter Fitojme shume duke patur nje territor larg Ballkanit
Te shpresojme qe Tja dalim mbane me Nismen tone..


Ju Uroj gjithe te mirat My Albanian Brother..
HAIL ALBANIA

 

Comments

Only Ethnic Albanian
Only Ethnic Albanian Day 1,998, 06:53

V

Soldier of ISLAM
Soldier of ISLAM Day 1,998, 07:42

kur do behet sulmi ?

Only Ethnic Albanian
Only Ethnic Albanian Day 1,998, 07:54

per 1ore

Only Ethnic Albanian
Only Ethnic Albanian Day 1,998, 07:55

fillon lufta e AS

Mr. BadAss
Mr. BadAss Day 1,998, 10:45

Serbia qe nuk na shpalli NE e ka nje arsye 😉

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.