Ambient on/off

Join the new world

 

AIRSTRIKE.

Day 2,066, 13:57 Published in Republic of Moldova Serbia by t150

Airstrike conform sursei Wiki
(preluare din tutorialele Ministerului Educatiei din eRomania link catre [Analiză] Modulul Militar)
Legea de Airstrike (AS, sau Atac aerian): Este cea mai costisitoare metodă de a ataca o țară și este folosită pentru a ataca doar țări cu care nu există graniță directă. Legea poate fi dată doar de președintele țării respective din momentul în care sunt strânse resursele necesare.

Formula de calcul pentru necesarul de mâncare (food):
Unități de Viață necesare = (Populația Țării + Populația tuturor țărilor aliate) *250

Formula de calcul pentru necesarul de bani:
Monedă Necesară = (1.000.000 CC + 100.000 CC pentru fiecare regiune ce nu este originară țării) * (1 + (25 * Numărul de resurse diferite pentru Pâine ce le deține țara)/100))/15

La strângerea acestor sume poate contribui fiecare cetățean peste nivelul 25, indiferent de cetățenie sau locație.Explicații suplimentare, reguli:
• Legea AS poate fi propusă odată la 14 zile. Doar legea acceptată se ia in consideratie. Dacă legea nu este acceptată, urmatoarea poate fi propusă imediat.
• Atunci când legea de AS este validată, începe un nou război.
• Țara care a început războiul are inițiativa pentru 24 de ore. Dacă aceasta nu începe o luptă în acele 24 de ore, va începe în mod automat o bătălie într-una dintre regiunile ce pot fi atacate (în regiunea respectivă nu are loc un alt război, direct sau de rezistență).
• Dacă țara care a început războiul câștigă campania, restul războiului va continua după regulile normale. În caz contrar, războiul va lua sfârșit.
• O țară fără regiuni nu poate lansa un AS.
• Dacă o regiune este cucerită prin această metodă, bonusul nu va avea efect din cauza regulii de transport către Capitală.
• Spre deosebire de NE, nu este nevoie să treacă 7 zile pentru a propune pace, ea poate fi făcută oricând.
• Resursele necesare (bani și pâine) pot fi donate și după ce criteriile au fost atinse; astfel, ele vor putea fi folosite pentru un viitor atac aerian.
• Dacă în timp ce o țară are în desfășurare un AS, dacă țara își pierde toate regiunile, atacul va fi anulat și resursele vor fi pierdute.


Tările ce au avut reuşite la Atac aerian:
Albania
Croatia
Romania
Bulgaria
Uruguai
Polonia
Argentina
Spania
Muntenegru
Bosnia si Herzegovina
Pakistan
Latvia
Albania
Tailanda
Rusia
Moldova(Acest articol era pregatit pentru a aparea in alta redactie, dar pana atunci ramane postat aici)
 

Comments

Artur Tventarnii
Artur Tventarnii Day 2,067, 00:50

Nu ti-a trecutvprin minte ca pentru a face aceste "teste" ai putea folosi un articol mai vechi, deja pubicat?

t150
t150 Day 2,067, 01:39

mi-a mai spus si NoOne, dar nu vreau sa sterg articole scrise
oricum, ce conteaza, daca cineva va citi o data in plus in momentul editarii ?tot inainte se misca - decat sa nu citeasca deloc

Artur Tventarnii
Artur Tventarnii Day 2,067, 02:28

Pai nu e nevoie sa stergi nici un articol, pui un separator si adaugi ce ai de testat, cind nu iti mai trebue stergi ce ai adaugat.

t150
t150 Day 2,067, 03:31

chiar nu m-am gandit la asta, dar ai dreptate, pe viitor voi face asa

Norman Asante
Norman Asante Day 2,067, 01:57

Acum nu știu pe cat e de corect sa punem eMoldova cu AS-ul ei aranjat si plătit integral doar de ea, apărut din necesitatea de a mai menține cumva jucătorii in eMoldova din cauza inexistentei luptelor directe de cate-va luni, in rand cu ale e-tari cu AS-uri pe bune, ca parte a unei strategii adevărate si bine gândite

Evanghelion.
Evanghelion. Day 2,067, 02:24

Ramai in nestiinta ta pana cand o sa ai idei sau solutii mai bune, pana atunci invata sa apreciezi si sa respecti pe cei care se implica!

Norman Asante
Norman Asante Day 2,067, 02:36

DULTRIX, încă nu te-ai saturat sa fii unul din zecile de orbi care tot canta osanale prin eMoldova unor nulități?

Soluții?

Sa fim serioși..))

AS-ul pt eMoldova a fost cea mai proasta soluție posibilă, asa încât oricare alta modalitate de a organiza un TW ar fi fost mai eficienta si mai utila.

Evanghelion.
Evanghelion. Day 2,067, 03:12

Daca nu esti de acord cu masurile/actiunile altora asta nu inseamna ca ceva sau cineva iti da dreptul sa atribui expresii ca "nulitati"...numai bine!

t150
t150 Day 2,067, 03:36

AS pentru TW - ai dreptate NA, nimeni nu a mai facut asa ceva
o idee foarte buna, excelenta as zice, atat prin faptul ca au contribuit la ea doua guvernari, cat (mai ales) prin faptul ca a cerut implicarea unei mare parti a societatii, si, prin aceasta, a unit eMoldova dezbinata

Norman Asante
Norman Asante Day 2,067, 03:41

Da, 150, nimeni nu a mai făcut un AS pentru TW..))

Sper sa ajungi și tu la o concluzie răspunzându-ti la întrebarea: "de ce oare?"

Sper ca nu vei încerca sa ma convingi acum ca cei ce promovează aceasta idee total tembelă deja de doua mandate de CP sunt cei mai deștepți din eR?..))

t150
t150 Day 2,067, 04:53

NA nu voi incerca sa te conving din simplul motiv ca de cand te stiu (de cand sunt in joc) nu am vazut din partea ta nici o sustinere pentru nimeni
si atunci nu are rost sa incerc
am (si am avut, si voi avea) critici si obiectii catre multi din cei ce sunt aici - sunt daltonic politic si nu deosebesc culorile partidelor - vad doar oameni
dar ce se intampla acum este un lucru nemaipomenit
(nemaipomenit de bun)

Norman Asante
Norman Asante Day 2,067, 05:03

Eh... Dacă ai mai avea si ceva argumente logice în sprijinul impresiilor tale subiective induse prin zombare, ar fi bine...

MDreams
MDreams Day 2,067, 06:22

invidiousule 😁))

Kelstein
Kelstein Day 2,067, 11:04

Pentru problema ta recomand: http://santieditor.nixiweb.com

De asemenea pt alte tipsuri vezi aici http://www.erepublik.com/en/article/-kelstein-039-s-baby-steps-modulul-media--2281126/1/20

Bafta

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.