Aici sunt banii dumneavoastra

Day 3,275, 01:26 Published in Romania Romania by Ciufulitu

S-au inmultit in ultima vreme articolele si comentariile referitoare la furtul banilor din visterie si de aceea ma simt obligat moral sa ofer unele explicatii oamenilor de rand, celor care platesc taxe si lupta pentru si in interesul Romaniei. Acest articol se adreseaza lor si nu celor care cu rea intentie arunca zilnic acuze nefondate, jignesc si murdaresc articole precum acesta. Astfel de persoane lipsite de orice picatura de bun simt si frica Dumnezeu nu merita nimic.

Inainte de a intra in subiect vreau sa fac o mica introducere. Vreau sa va prezint persoana care luna de luna foloseste aceeasi placa, aceleasi acuze, pentru ca "asa ii place lui sa joace modulul media". Este vorba de nimeni altul decat ZmeuNY, o persoana atat de josnica care intarzie sa returneze comunitatii banii primiti de la Amvlad (ba i-a cheltuit pe medalia de liberator, ba i-a schimbat in gold pe toti deodata desi limita e de doar 10 gold pe zi, ba Han Solo nu e Amvlad, ba o sa imparta arme cui si cand considera el ca e momentul), care a furat direct din BNR si a pus CO-uri pe la 3 noaptea intr-o lupta deja castigata, care nu a platit chiria Ucrainei, care a incercat sa pacaleasca statul roman cerand arme pentru clonele lui moarte, care a fost banat de 2 ori pentru creare si administrare de clone, care si-a asumat in mod nedrept si aberant bonusurile pe care le-a obtinut elbandido in mandatul lui Manasel, hot de medalii notoriu cunoscut de tot eRep-ul, iar lista poate continua.

Aceasta este persoana care si-a format un grup de sustinatori asemenea lui, care atunci cand ajung in congres acorda cetatenii dusmanilor, lupta impotriva aliatilor si arunca acuze nefondate poate poate mai pacalesc pe vreun naiv sau pe o persoana neinformata.

Acestea fiind spuse, voi trece la prezentarea unor aspecte de mecanica a jocului. Fiecare stat acumuleaza fonduri din work-tax, TVA sau taxa de import. Acesti bani sunt virati in mod automat in trezoreria statului si nu pot fi folositi in mod direct. De aceea sunt scosi din trezorerie prin legi de donatie catre BNR. Pentru ca persoanele descrise mai sus au fost in cateva randuri aproape sa ajunga la putere si implicit la banii din BNR s-a ajuns la un consens. Banii au fost transferati din BNR in "Pusculita nationala", o organizatie privata la care are acces doar Clopoyaur (o persoana foarte responsabila, a carei moralitate nu poate fi pusa vreodata la indoiala). Aceasta practica a ramas si in zilele noastre. Fiecare transfer de fonduri din BNR in Pusculita nationala este documentat si poate fi verificat oricand si de oricine aici.

Suma adunata aici are caracter strategic, de descurajare al inamicilor, si este folosita pentru CO-uri, deschiderea de RW-uri, sau plata chiriilor pentru regiunile inchiriate. Acesti bani sunt transferati in Pusculita nationala pentru un acces mai usor sau pentru cazuri exceptionale cand Roamania sau aliatii sai au nevoie urgenta de fonduri. Au fost foarte multe cazuri in trecut in care banii erau blocati in trezorerie si Romania a pierdut campanii importante doar din aceasta cauza. Toate intrarile si iesirile sunt documentate si accesibile tuturor (vezi link-ul de mai sus). Tocmai acest aspect este omis in mod intentionat de catre cei care acuza zilnic ca acesti bani sunt furati.

In concluzie, banii din taxe nu sunt furati, sunt administrati corect, sunt folositi in interesul Romaniei si aliatilor ei si se intorc spre comunitate prin intermediul CO-urilor. Este doar o incercare de manipulare si o diversiune din partea oamenilor mai sus amintiti. Pentru a pre-intampina astfel de practici, propun ca cei de la guvernare sa adauge in Monitorul oficial sau in Ordinele de lupta zilnice si un mic paragraf cu un link catre spreadsheet-ul cu miscarile de fonduri din Pusculita Nationala.