Ambient on/off

Join the new world

 

A NAGY Visszatérés és a Civilek!

Day 1,820, 09:49 Published in Hungary Hungary by jkotyec

Na jólvan, tudom hogy senki nem ismer, de nekem ez mégis sokat jelent! 🙂

Mondhatjuk elég régen írtam cikket (töröltem is szinte az összeset), volt egy időszakom amikor abbahagytam a játékot volt amikor több vagy kevesebb időre. Azonban lassan 1 éve újból elkezdtem foglalkozni a játékkal cikkeket olvasgatok, fejlődők, többször fellépek 1nap, de igazabból azon kívül, hogy harcolok eMagyarországért nem teszek hozzá többet (cikket nem írok, nem politizálok, nem vagyok nagy iparos, chatre se járok), csak egy csóró magyar ember vagyok 😃

Ösztönzés:
Heidar nem is olyan régen írt egy cikket, ami nagyon tetszet hisz nagyon régen nem írt már és nem is beszélgetem a régi párt társaimmal sem, akik közül ma is ott vannak a Nemzeti Ébredés Pártjában, ezért jó volt látni egy cikket Heidartól. Köszönöm 🙂

Visszatérés:
Az első kettő régi cikkemben interjút olvashattok két exelnökről rasztáról és charlie50ről valamint Az akkor Nagy-Magyarország Alapítvány egyik oszlopos tagjáról szeretről. Terveztem, hogy ismét készítek róluk, de ebben a formában nem léteznek, kivéve charlie50. Ezért vele készítem interjúmat, hogy mit gondol mint régi motoros, a régiek számára egy kicsi nosztalgiázás, az újaknak meg egy kevés történelem óra.

Civilek:
Ma már a Magyar Civilek Pártjába tartozom, akiket én mai nemzeti radikálisoknak nevezek, mert ez az egyetlen olyan párt, ami rövid időn belül nagy tábort mozgatott magához, nagyon népszerű, hisz az ország és a nép érdekeit tartják szem előtt. Katonai pártként alakult, de szerintem sokkal több ennél, mert rendes önálló civil pártként is helyt áll (nem csak ’két kattosok’ számára). Mind a civil párt, mind a civil katonai alakulat egy jól együttműködő és a legaktívabb szervezet is mai eországban.
Magyarországon a Civilek az egyik legütőképeseb hadsereg, ezt nem csak a létszám miatt lehetséges hanem az aktivitás miatt is, ezért nagyon előnyös mindenki számára. Semmilyen kötelezettséget nem jelent a hadsereg, gondolok itten kötelező avatár, kötelező chat, stb. Szóval ha civil vagy, és szeretnél az ország egyik legjobb hadseregébe tartozni, akkor ne habozz, jelentkezz! És ha pártot kell mondanom amelyben a legtöbb tapasztalatot tudod szerezni, érvényesülni szeretnél, barátokat akarsz szerezni, és JÁTSZANI szeretnél akkor a Magyar Civilek Párt a legjobb választás. Minden olyan embert várunk, akik játszani szeretnének, egy jól működő,fiatal, gyarapodó társaságban. Csatlakozattok a Civilekhez, hisz a Civilek mivagyunk!
Hajrá Civilek !!!!

Vote, ha tetszett!
Sub, ha várod a következő cikket!
Kommentbe pedig minden olyat amit akartok! 😃

 

Comments

Jethro1
Jethro1 Day 1,820, 10:07

Csak így tovább! V+S

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,820, 10:10

Nagyon szép.
VS

Dark.
Dark. Day 1,820, 10:26

V+S

Ungolim Pontius the Knight
Ungolim Pontius the Knight Day 1,820, 11:44

Hajrá civilek!

jkotyec
jkotyec Day 1,820, 12:26

Köszönöm! 🙂
Lesznek még cikkeim! 🙂

baluponthu
baluponthu Day 1,820, 13:02

CIVILPOWER!!!!!!!!

Baldvin
Baldvin Day 1,820, 14:28

Osztások? Zsold? Kicsik segítése?

Cornel Klein
Cornel Klein Day 1,820, 15:03

Mindhárom.

Miau21
Miau21 Day 1,822, 06:41

V+S
Civilek o7
És igen mind a három.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.