[Kpcto] Ostavka na sve pozicije u vladi eBiH

Day 664, 22:46 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina by Kpcto
Dan 664 Novog Svijeta, dobro jutro prevareni narode eBiH.

BEKITARE I NEUTRALNOST
bekitare je izdao neutralnost kao sto je Veika Britanija izdala USA
[img]http://twitchfilm.net/mastheads/uploads/Ghost_in_the_Shell1_2.JPG[/img]

[22:03:57] @bekitare: nisi DSS?
[22:04:01] Janko_maric_jr: jesam i njima
[22:04:06] @bekitare: nisi trebao
[22:04:07] @bekitare: ?😒
[22:04:10] Janko_maric_jr: da i oni glasaju ipak je drzavni interes
[22:04:13] @bekitare: hhh
[22:04:17] @bekitare: nisi trebao ali ajde

Posto je bekitare krenuo u kontra politiku od one koju je objavio prije izbora za predsjednika, ja sam odlucio da podnesem ostavku na sve pozicije u Vladi eBiH. Smatram da je ovo izdaja njegovog programa koji je obecao svim gradjanima eBiH ali izgleda da su oni sto su hteli eBiH u EDEN konacno i uspijeli u tome. eBiH je sa ovim izgubila status neutralnosti i sada bi trebalo da se plasimo za svoje granice.

Dajem neopozivu ostavku na mjesto Ministra Informisanja kao i na mjesto Ambasadora eBiH u eSrbiji. Ovo je bio klasicni pokusaj da se izigra kompletno jedan narod. I dzaba mu sav liberalni paravan, ovo je klasicna nacionalisticka opredeljenost. Zao mi je sto predsjednik nije imao autoriteta da ostane na stvarima koje je obecao. Stvarno mi je zao. Mislio sam da ce da bude mnogo bolje zivjeti u eBiH ali videcete dolaze sada turbulentna vremena. Dok je svijeta i vijeka ja cu da ostanem neutralan i uvijek cu voditi tu politiku u eBiH jer je zemlja takva da samo to odgovara svim gradjanima pa koliko god dosadno nam bilo.

MOJA BUDUCNOST
gde? sta? kako?


Pa prvo cu da vidim sa wudu-om njegove stavove pa cu da sa tim odlucim da li ostajem u eBiH ili odlazim u Juznu Koreju malo na hladjenje. Ovo stvarno nisam ocekivao i licno shvatam kao izdaju mog lika i nepostovanje istog. Zao mi je sto sam bio uvucen u sve ovo jer ocigledno je sve ovo izgubilo smisao odavno. eSrbima preporucujem dok imaju snage da pojacaju snage jer u eBiH zaista dolaze teska vremena. Nacija je i vise nego podijeljena.

Nadam se da ce eBiH dobiti ono sto trazi a to je rat. Ja to nikada nisam zeleo eBiH niti sada zelim i prosto ne mogu da ucestvujem u tome. Ali recicu jednu stvar a to je slogan Teokrata u eSvijetu:

Silent Leges Inter Arma
(kad oruzije prica, zakoni cute)

Krsto Kosača
Ministar Informisanja u ostavci
Ambasador eBiH u eSrbiji u ostavci
Prvi pocasni gradjanin eBiH