Krstin Izvjestaj sa Ratista

Day 657, 09:12 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina by Kpcto
Dan 657 Novog Svijeta, svijedoci smo početka dešavanja u eBiH koji je krenuo sa novom vlašću a malo ga je i produbila mobilizacija Teokrata u eBiH i odlazak na front u eJužnu Koreju.

TEOKRATE
još jedna pobijeda za nas.


Teokrate su izvojevale jednu veoma tešku pobijedu u kojoj je presudio ludački fanatizam za pronalaskom zemlje u kojoj će da se stacionira štab Teokrata. U ovoj akciji su im nesebično pomogle Teokrate iz eBiH kojih je svakim danom sve više jer ovde nema neodržanih obećanja. U ovoj borbi ko je hteo da ratuje za Teokrate dobio bi Kartu + 5xQ2 oružije. Svi su davali sve od sebe i možete da vidite na ovom snimku kako je bilo danas negde oko 12:00 na ratištu u eJK.

DODATAK: wudu i kpcto sa teokratama iz eBiH na ratištu [VIDEO][/video]Ovim želim da se zahvalim svim Teokratama na nesebičnom zalaganju u ovoj borbi i ovoj velikoj pobijedi. Da Vam potvrdim da smo napravili jake veze sa centralom Teokrata i da ćemo i dalje da hodamo putem Teokratizma. Puta koji ne poznaje nacionalizam, neslogu i nepoštenje.

Pridružite nam se da družimo i dobro zabavimo. Očekujem da se javi Dio Akira jedan od osnivača Teokrata u eSvijetu i da i on sam potvrdi da smo i zvanično postali dio Teokrata u ovom eSvijetu.

Teokrate dolaze sa odlučnošću koja je neiskvarljiva. Borimo se za eBiH, borimo se za Teokrate.

REGRUTACIJA U TOKU
Dodjite u Teokrate da se igramo, ludo zabavimo


Povedimo eBiH novim, modernim putem u kojem je jedino bitno jeste li ili niste Teokrata. Iz ovog pokreta gde smo se svi dobro zezali vrijeme je da se malo aktiviramo i vratimo sjaj Teokratama kako bi nam igra bila raznovrsnija.

Ukoliko ste zainteresovani da mi se pridruzite u stvaranju zanimljivije igre spremio sam jedan formular da se popuni kako bi se lakse dalje dogovarali. Podatke iz formulara cu videti samo ja i necu ih iskoristiti ni u kakve svrhe sem svrha koja se ticu direktno eRepublika.

FORMULAR

Krsto Kosača
kandidat za Predsjednika Teokratske Stranke eBiH
Silent Leges Inter Arma