Зид тишине // Zid tišine

Day 619, 11:18 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina by Kpcto

Чланак на ћирилици // Članak na latinici

Hello darkness my old friend...

Поново ударамо у зид тишине, поново не чујемо једни друге. Гаси се свијетлост која треба да нас води према мултиетничности, према слободи човјека, тамо где је појединац битнији од друштва. Иако је разум изгубио код нас у стварном животу и мржња прекрила наше равнице и наша брда, ми дозвољавамо да та иста мржња побијеђује и у овом виртуалном свијету.

Ако неко има имало поштовања према себи то се овде неће десити, људи којима је остало и мало здравог разума рећиће сада: ДОСТА. ДОСТА сте нас до сада правили будалама и ми имамо своје мишљење. Не дозволите да моје ријечи ударе у зид тишине којим смо окружени. Извуцимо поуке из стварног живота и не дозволимо људима који су испуњени мржњом да и нас испуне истом.

Придружите ми се у борби против национализма, против шовиниста, против идиота који упропаштавају сваки покушај стварања нормалног друштва. Створимо еБиХ шарену и испреплетену културама каква би требала да буде а не да буде једнолична. Поштујте друге да би Вас поштовали.

Заједно можемо до побиједе. http://forum.peacebih.co.cc Придружите ми се на форуму или ингаме да сарађујемо за боље сутра еБиХ.

Крсто Косача
Покрет Економксе Алтернативе еБиХ
http://www.peacebih.co.cc
http://forum.peacebih.co.cc
Hello darkness my old friend...

Ponovo udaramo u zid tišine, ponovo ne čujemo jedni druge. Gasi se svijetlost koja treba da nas vodi prema multietničnosti, prema slobodi čovjeka, tamo gde je pojedinac bitniji od društva. Iako je razum izgubio kod nas u stvarnom životu i mržnja prekrila naše ravnice i naša brda, mi dozvoljavamo da ta ista mržnja pobijeđuje i u ovom virtualnom svijetu.

Ako neko ima imalo poštovanja prema sebi to se ovde neće desiti, ljudi kojima je ostalo i malo zdravog razuma rećiće sada: DOSTA. DOSTA ste nas do sada pravili budalama i mi imamo svoje mišljenje. Ne dozvolite da moje riječi udare u zid tišine kojim smo okruženi. Izvucimo pouke iz stvarnog života i ne dozvolimo ljudima koji su ispunjeni mržnjom da i nas ispune istom.

Pridružite mi se u borbi protiv nacionalizma, protiv šovinista, protiv idiota koji upropaštavaju svaki pokušaj stvaranja normalnog društva. Stvorimo eBiH šarenu i isprepletenu kulturama kakva bi trebala da bude a ne da bude jednolična. Poštujte druge da bi Vas poštovali.

Zajedno možemo do pobijede. http://forum.peacebih.co.cc Pridružite mi se na forumu ili ingame da sarađujemo za bolje sutra eBiH.

Krsto Kosača
Pokret Ekonomkse Alternative eBiH
http://www.peacebih.co.cc
http://forum.peacebih.co.cc