Broj 1 - Svi nasi projekti, te mogucnost honorarnog posla

Day 448, 06:34 Published in Croatia Croatia by Ministarstvo obrazovanja RH

Poštovani građani Hrvatske!

Danas s radom počinje Ministarstvo Obrazovanja. Pošto po mojim slobodnim procjenama počinjemo dosta kasno s radom, počet ćemo s nekoliko simultanih projekata. Svi projekti će služiti za obrazovanje naših građana.
Krenimo s pregledom plana rada ministarstva za mjesec veljaču:

PROJEKT: Prevedimo WIKI na hrvatski jezik (mogućnost zarade honorara!)
PROJEKT: Ured dobrodošlice
PROJEKT: Uredimo forum
PLANOVI za dalje


PROJEKT: Prevedimo WIKI na hrvatski jezik (mogućnost zarade honorara!)
Ovo je najveći projekt koji ujedno iziskuje i najveće financijske troškove budžeta hrvatskih ministarstava. Naime riječ je o kompletnom prijevodu WIKI enciklopedije na hrvatski jezik. Ovaj projekt je bitan jer ćemo omogućiti svim građanima Hrvatske da kratkim pregledom WIKI enciklopedije saznaju puno više o mogućnostima na erepubliku, od kako pronaći bolji posao, kako ratovati, pa sve do kako voditi uspješnu tvrtku. Kako bismo ovaj projekt završili o čim kraćem roku, svim urednicima WIKI enciklopedije, te svim prevodiocima WIKI stranica biti će isplaćeni honorari.
Više detalja o načinima kako postati urednik, odnosno kako postati prevodioc, te iznosima honorara, pogledajte na nacionalnom forumu u rubrici ministarstvo obrazovanja, odnosno u temi o WIKI projektu.

PROJEKT: Ured dobrodošlice
Ovaj projekat je dio predizbornog programa novog predsjednika, a cilj mu je smanjiti kreiranje multi accounta u RH. U ovoj početnoj fazi se smanjuje citizen fee svakom novom građaninu sa 20 HRK na 10 HRK. Svaki od tih novo registriranih građana će prijavom u naš registar imati pravo na pomoć u obliku giftova i/ili hrane. Detaljni plan je još uvijek u izradi, nadam se da ću sve detalje usavršiti do kraja tjedna.

PROJEKT: Uredimo forum
Oni koji redovito posjećuju forum mogli su primjetiti da je dosta "zagušen", odnosno da ima puno tema s dosta nepreglednim rasporedom podforuma. Moji assistenti su se već primili posla i rade na reorganizaciji podforuma i tema unutar njih kako bi forum bio pregledniji za sve korisnike foruma, i one nove, ali i one "stare"!

PLANOVI za dalje
Već se polako rade planovi što i kako dalje u ožujku. Grubi planovi će biti izrađeni u roku dva tjedna nakon konzultacije s mojim assistentima te s nekim mojim kolegama, a jedan od važnijih projekata će biti kreiranje potpuno jednostavnog tutoriala koji će vas voditi na puno razređenije tutoriale. Više o tome čitajte u slijedećem broju našeg "glasnika"!

Za one koji žele saznati više o samom ministarstvu obrazovanja, slobodno posjetite naše wiki stranice. Link: http://wiki.erepublik.com/index.php/Citizen_Ministarstvo_obrazovanja_RH

Hvala svima koji su čitali naš prvi broj,

AndyCro
Ministar Obrazovanja