Ξ-ASTERIA | Μία νέα βουλή...ξημερώνει.

Day 6,034, 12:09 Published in Greece United Arab Emirates by Tank Luck
Ξ-ASTERIA | Μία νέα βουλή...ξημερώνει.

Στον ουρανό της Ελλάδας επιτέλους φάνηκε να υπάρχει Ξ-ASTERIA και επιτέλους αποκτήσαμε, αυτό που θέλαμε τόσο καιρό (?).. ΒΟΥΛΗ!

Οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στα κόμματα ξεκίνησαν ήδη με το άνοιγμα των καλπών.Το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ξεκίνησε από τις πρώτες ώρες να καταδικάζει την κυβέρνηση και να πηγαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα. Στέλεχος τους ανακοίνωσε επίσημα πως το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι πρόθυμο να στηρίξει το ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ αν υποψήφιος τους κατέβει στις εθνικές εκλογές.


Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ επίσης καταδικάζει την κυβέρνηση για αρκετές αστοχίες της.Ήδη με το άνοιγμα της βουλής κατέθεσε πρόταση μομφής.
Σίγουρα υπάρχουν εσωτερικές διαφωνίες μεταξύ των μελών του κόμματος, αφού σχεδόν όλοι "γύρισαν την πλάτη" στον Θανάση Παφλή και δεν τον υποστήριξαν!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ παραμένει σταθερά γερός σύμμαχος της κυβέρνησης.
Προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει την Πρόεδρο μας καθώς και τους αρμόδιους υπουργούς.

Τις τελευταίες ώρες αφορμή για συζήτηση έγινε το μέλος του κόμματος και ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Προμηθέας Ελλάς. Πρόσφατα ανέλαβε το Υπουργείο Παιδείας και το όνομά του άρχισε να διαδίδεται σε όλα τα πολιτικά στελέχη. Μέχρι τώρα κανένας δεν γνωρίζει ποιος είναι, αποφεύγοντας τις κάμερες και τις δημόσιες εμφανίσεις. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως σύντομα θα καταθέσει στο ΠΡΟΕΔΡΙΟ την ταυτότητά του με όλα του τα στοιχεία φανερά.Στον αντίλογο η αντιπολίτευση υποστηρίζει πως μέχρι τότε δεν πρέπει ο Προμηθέας Ελλάς να κατέχει την θέση του Υπουργού.Το ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, δεν δείχνει τα χαρτιά του. Κρατάει θέση ουδετερότητας. Παρόλα αυτά πηγές του κοινοβουλίου αναφέρουν πως είναι αντίθετο από την σημερινή κυβέρνηση. Ο Βασίλης Λεβέντης όμως με τον "Πολακισμό" του, ταράζει πολλές φορές.


Οι HELLENES TERRORISTAS είναι οι καθαρά κερδισμένοι από αυτές τις εκλογές, συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά! Σταθεροί πυλώνες της χώρας, παρά τις επιθέσεις που δέχονται από την αντιπολίτευση.
Η συγγραφική ομάδα του DEFECO εύχεται καλή επιτυχία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Ελληνική Κυβέρνηση.