Kongresszusi Közlöny - Júniusi Női Különszám

Day 6,034, 03:45 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kongresszus

.. Június ......……..........


Tartalom

1. Alapinformációk
2. Előző ciklus
3. Jelen ciklus
4. SWOT beharangozó
5. Léggömb event

Kedves Játékostársak!


Sajnálatosan eSzerbia és eUS játékosai, illetve kormányai nem elég tájékozottak ahhoz, hogy tudják, milyen kiváltságos helyzetben vannak, hiszen reménybeli új barátaink ők, akikkel a jelenlegi játék heves kritikusai szívesen kiegyeznének - így azonban még mindig minket taposnak, következésképp az eMagyar Parlamentnek e hónapban mindössze az épülete látható. (Tl;dr: nincs konga)

A mai közlöny „For Female Readers” különkiadás – szakáll, borosta és egyéb tárgyiasítások jegyében. Ezúton is köszönöm a kolleginának, aki a mai trendek tekintetében előzékenyen informált.
"A semmibe bámulása tárgyiasítása"

1. Alapinformációk


A konga ORG 9886,- CC-vel és 75 arannyal gazdálkodhat. A semlegesség jegyében tervezek életnagyságú Code és ugyanekkora Asteria posztereket venni, a Parlamentet kitapétázni, lássa mindenki, mi teret adunk mindenféle semlegesség érdekképviseletének. Akár régi code-os barátokkal akar valaki barátkozn, akár új, asteriás barátokkal óhajt – ne érezze magát kevésbé jól, mint a többiek.

2. Előző ciklus


Csendes, nyugodt márciust áprilist májust tudhatunk magunk mögött, aki a körlevelet szeretné átlapozni, annak a szokásos helyre érdemes ellátogatni. A levél e helyen olvasható.
"Nőketmegigéző tárgyiasítás"

3. Jelen ciklus


Mint korábban is így konga-ínséges időkben, a top pártok elnökeit hívtam be körlevélbe, a tapasztalatok szerint szinte biztosan izgalmas, pergő párbeszédeknek leszünk tanúi.

Résztvevők:

A kormány részéről: WasssDorong, heroine17, pirospaprika, clawy, wlight, economisto

A top10 pártból: Szempy (HMSZ), Magdika HUpi anyosa (eMKKP), Galvinus Hamptitus (NÉP), Vik Alvers Jr (MCP), Petyaman (Repülősök Pártja), E_pluribus_unum (A Kard), align (Kisgazdapárt), earthperson (MKSZ), Lisztes (MHP), rangeyed (MLP)

Továbbá: eMagyar Kongresszus (mint ORG), Defender of Ascalon (előző elnök)

4. SWOT beharangozó


Többször előkerültek opciók a jövőre vonatkozóan. Mindenféle. Képviselőtársak, illetve poszt alatti kommentelők javasolták a SWOT elemzést, elkészült egy heveny vázlat-verzió, amelyet a mostani top10 párvezetős körlevélben megosztottam. Hétvége felé, avagy komolyabb vita esetén jövő hét elején cikkben publikálom.
"Hey Jude" jellegű tárgyiasítás

5. Léggömb event


Amennyiben van rá lehetőség, javaslom, ne egymást üssétek le majdnem-medálról, hanem, ha már, akkor lehet menni kedveskedve a rajtunk taposó baráti játékosoktól nem lopni, hanem csak megakadályozni, hogy amiről már azt hitték, hogy az övék, az a tiétek legyen.

Nem cikk a témában.

Wiki oldal a rewardokról.

Köszönöm a figyelmet!

Üdvözlettel,
Defender of Ascalon (DoA)
Előző eMagyar Kongresszus jelenleg éppen szabadságos elnöke, mert nincs kongresszus, és nincs annak se elnöke, se zászlóvivője, se szalmakrumplija, se kólája, se semmije, de még hivatalos zenéje sincs.

Mélyűr
2024. május. 28.
eRep day 6034
Csillagidő -299408.7