SRAMOTA BERDONJCA I NJEGOVE BULUMENTE

Day 6,032, 11:51 Published in Serbia Serbia by Adrian.Shepard

Pomaže Bog, braćo Srbi!

Nisam nameravao da otvorim novine i da se ikada obratim, ali su me nedavni događaji naterali na to.
Nekada davno sam igrao ovo, ima decenija i nešto preko. Od „rođenja“ sam bio član Navijačke stranke Srbije, koju su uspešno vodili Elminjo, Igajunior i drugi. Neću da dužim sa svojom već skromnom biografijom; nije ona poenta. Koga bude interesovalo, neka mi se javi na PM pa će dobiti detalje.
Gledam političke stranke, eto mog NSS u nešto drugačijem ruhu, učlanim se i uljudno mi se javi predsednik Tezber Berdonjac i pozdravi me, sve po propisu.Počnem da listam stare članke i paralelno vodim dijalog sa Berdonjcem koji se žali kako protivnička strana ima multije i naloge pa zato novi NSS ne može na vlast. Kada sam ga pitao koji je plan dugoročni da dođemo na vlast, dobijem sledeći odgovor:Meni šokantno da lik koji se protivi multijima meni savetuje da ih napravim deset. Suočim ga sa informacijom koju sam pročitao u članku jednom da su nam u prošlosti banovani kongresmeni i dobijem ovaj odgovor:Pazite, politika stranke je bila takva. Kada sam ga pitao o toj politici, kao što vidite na kraju slike, dobijem ovaj odgovor:Tu se zaista šokiram. Čovek mi gotovo direktno govori da Glavni odbor stranke s vremena na vreme bar odluči da ubaci multije u kongres radi „brzog reagovanja“ (neka mi neko pojasni za šta treba da se reaguje jer nisam dovoljno upućen).
Meni ozbiljno zasmeta te nedoslednost i licemerje, što sam mu otvoreno i rekao.Njegov odgovor je srušio gotovo i ono malo poštovanja koje sam imao za njega.Čovek ne smatra nedoslednim što se javno bori protiv multija a tajno ih štanca, već je to po njemu REALNOST IGRE. Izgubiti čast i postati isti kao oni koje pljuješ nije nedoslednost, već PRIHVATANJE REALNOSTI, ako pitate Berdonjca. Nije on kriv što svojom nesposobnošću ne može da osvoji vlast, krivi su oni na vlasti, admini, CIA, BIA, masoni i iluminati...

Kada sam glasno zapitao zašto nam GO stranke ubacuje u kongres multije umesto prave ljude, počeli su da me vređaju i napadaju, umesto da odgovore. Naravno, nemam dokaze za ovo, jer su odlučili da mi sve objave brišu i tako uguše svaki glas razuma koji se suprotstavlja njihovoj tiraniji. Jedini koji su koliko toliko poštovali kulturu dijaloga su bili Rusofil, KristijanE i Vizantijski Robot, na čemu im se zahvaljujem!
Pošto nisu mogli da me izbace iz partije, iz nemoći su me izbacili iz jedinice.Rezultat na kongresnim izborima, koji je za 20+ članova slabiji nego na prethodnim izborima i koji je pokazao svu nesposobnost uprave i neuspeh negativne kampanje (zaslužene ili ne, ne ulazim u to) je kap koja je prelila čašu.
Otvoreno sam upitao GO stranke ključna pitanja:Naravno, ni na jedno pitanje nisam dobio odgovor već su moje objave bile brisane u pokušaju da se zataška istina: nesposobna uprava partije, na čelu sa nepoštenim Berdonjcem se ozbiljno igra sa ugledom partije i zreli su da napuste funkcije.

Pitao sam direktno za odgovornost predsednika, a evo i mog odgovora Strahinjiću:Odgovora Berdonjca nema, samo dokaz da ne zna da broji:Stoga i ultimatumNa koji se nije ni udostojio da odgovori, samo je nastavio da mi briše objave.
Nakon što je i ova objava obrisana:bio sam prinuđen da napišem ovaj članak.

Članak je namenjen svim poštenim članovima nekadašnje NSS sa porukom: skinite jaram koji su vam stavili ovi licemerni, fašistički nastrojeni foteljaši! Njih ne interesuje rezultat na izborima, poštenje i iskrenost, njima je bitno da zasednu u fotelje i zadrže iste, iz kojih razloga možemo samo naslutiti.Ne dajte ovakvima da vas vode u propast! Čast i bruka žive doveka!

Ćlanak bih završio citatom nekadašnje stare garde NSS-a, čiji će identitet ostati skriven.Mislim da ovo stanje savršeno opisuje verovatno sve političare, a posebno ovu bulumentu koja je zajahala NSS. Apsolutno očekujem da me napadnu u komentarima da sam multi, ali to je samo zato što nemaju druge argumente osim ličnih napada. Neka ih, što su oni glasniji, više dokazuju da sam u pravu!

Hvala na pažnji, NSS NAVIJAČIMA!