👓 - A jóslat

Day 6,032, 01:22 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

A jóslat szerint szeptemberben lehetek elnök.


Nem hiszek a jóslatokban.
Abban talán jobban hiszek, hogy az Asimov féle pszichohistorikus modell valamennyire átültethető egy játékba ahol valós személyek interakciói alakítják a játék menetét. A sosem részletezett matematikai és pszichológiai eljárások alkalmazásával a jövő valamennyire előre látható és számítható, vagy akár befolyásolható is.

Aztán mindezt lefordítjuk egyszerű magyar nyelvre és önbeteljesítő jóslatként hivatkozunk majd rá.
Vagy ennyi se... elfelejtjük. Egy másik lehetséges jövő szálán haladunk tovább.Tegnap volt a konga választás napja. A teljes eltörlés miatt 0 képviselőnk lesz és a következő hónapban az elnök egyedül dönthet szinte bármiről. Ismét legyőztek minket az usákos robotok. Ismét és ismét:


Ez az eredménye annak, hogy nincs semmilyen közzétett vezetői koncepció arra vonatkozólag, hogy a CODEXIT után mit lehet kezdeni a helyzettel, az örökös eltörléssel, az erep-elszegényedéssel. Az ingame eredmény:
Elszállíngózunk.
Egy hónapja már egy másik játékba teszem a hobbipénzem, itt már nem sok értelme van pakkot venni RL pénzből.
Az aktivitásom csökkent, és az elhatározottságom is arra, hogy elnök és céltábla legyek.
Úgy gondolom lekéstünk a SEMLEGESSÉG vonatáról. A CODEXIT elött kellett volna megkezdeni a diplomácia munkát. Az én elképzelésem szerint egy ilyen mértékű változást csak egy legitimen megválasztott elnök viheti végig a konga támogatásával.
Most nincs konga. Ha valaki most állítja át a váltót és valós lépéseket tesz a SEMLEGESSÉG irányába, akkor ezt örök bélyeggént fogja hordozni.

Én ezekből a bélyegekből már nem kérek. Vigye más ezeket az ocsmány rosszlélekből kreált kereszteket.
Egy játékban sem kedvelem, ha megbélyegeznek.
Egy játékban sem kedvelem, ha rágalmaznak.
Egy játékban sem kedvelem, ha hazudnak rólam.
Egy játékban sem kedvelem, ha megváltoztatják közös játékbéli múltunkat.
Egy játékban sem kedvelem, ha minden megnyilvánulásomba belekötnek.
Egy játékban sem kedvelem, ha nincs érdemi párbeszéd.
Egy játékban sem kedvelem, ha engem és a hozzám hasonlókat hibáztatnak a kudarcokért, miközben nem voltunk döntési pozícióban. Merre tovább ebben a közegben?


Kinek kell ez?
Bárkit elindítok elnöknek aki ezeket elviseli egyenként és egyszerre, valamint hajlandó a semlegesség érdekében változásokat hozni.

---
Ettől még küzdjünk a felszabadulásért.
Ki mennyit gondol, ki mennyit képes. Ha lehet anélkül, hogy a szépbeszédű örökös sebzés-fetisiszták ne kössenek belénk, ne kezdeményezzenek undorító kihívást és ne ránk fogják a vereségünket sem játékbéli sikertelenségünket. Közös ez a teher, de van aki sosem cipeli, másra testálja, sosem vállal felelőséget még egy játékban sem. Soha.
HAJRÁ eMAGYARORSZÁG!

fsb