P.U. 6031. - Unaloműzésre

Day 6,031, 14:25 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos
Tisztelt Olvasók!
Aki csak a dekoratív képet szeretné, az nyugodtan ugorja át a szöveget és tekerjen bátran a cikk végére!

Az előző cikkem hatására Józsika a következő javaslattal élt felém. Szeretne velem karöltve lebonyolítani egy asztériás országok ellen indított BH/SH lopó versenyt. Az általa javasolt koncepció a következő:
Minden lopott BH 1 pont, az SH pedig 5 pont. Amennyiben az eredeti régión történik a zsákmányolás, akkor a pontérték kap egy kétszeres szorzót.

Indoklás: A BH azért csak 1 pont mert akinek van divízió váltós csomagja, az könnyen szerez kétoldalit főleg D1-ből és D2-ből. Az SH-nál ellenben sokszor a teljes töltöttségről ütés sem elég.


Csak asztériás ország ellen folytatódik a verseny. Bármely csatlós állam nulla pontot ér. Túlütés esete nem elégséges. A medál számít. Ha több honfitárs üt egyszerre egy medálért, a pont kizárólag a medált elnyerő játékost illeti.


Kellő támogatottság, és érdeklődő esetén a verseny addig tart, amíg az asztériások nem szállnak le rólunk. Ha a játékkal kapcsolatos aktivitás közelít a nullához, az szintén a játék átmeneti, vagy végleges berekesztését jelenti.


A medál igazolásához szükségeltetik az adott csata linkje, mellé lehetőség szerint az üzenőfalas linkje és egy olyan képernyőkép mentés, ami hosszú ideig elérhető marad a világhálón. Ezeknek a gyűjteménye az eredményhirdetéskor kerülne megjelenítésre az adott cikkben.


A játékban részt vehet bárki, aki a játék felületén anyanyelvi szinten kommunikál magyarul, kivéve, ha az illető asztériás ország virtuális állampolgára.


Egyéb rendelkezés: A játék két szervezője nem jogosult részt venni a játékban és a nyereményekre sem tarthat igényt. Amennyiben a nyeremény nem kerül kiosztásra, az visszakerül a nyeremények felajánlóihoz, vagy ha valaki nem tart közülük igényt rá, úgy az e-állam tulajdonba kerül, ami a továbbiakban állami osztás részét képezi.
Ez egy társadalmi igényfelmérő cikk. Amennyiben elég sok a verseny iránt érdeklődő játékos, az első forduló a hétfői napváltáskor indulna. Minden forduló ideje egy hét. A jutalomban az első 5 helyezett részesül. Közöttük a kiosztásra kerülő pénz százalékos aránya még egyeztetés kérdése. A javaslatokat várjuk a hozzászólásoknál. Szétosztásra az addig befolyt adományok kerülnek. Az adományozók listája és az általuk adott összeg természetesen publikus. Az adományokat nekem, vagy Józsikának lehet utalni. Az utaláshoz kérünk egy pm-et is! Amennyiben valaki a játékkal kapcsolatban építő jellegű kiegészítésre tenne javaslatot, az megteheti itt hozzászólás formájában.Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼


Adományok listája


Nariii
- 500 darab Q7 tank
louis7 - 35000 darab Q3 étel
Tiny Rick - 60000 darab Q2 étel


Végezetül a beígért dekoratív kép...


Asztéria