📢 СНФ ТЕ ЗОВЕ 📢

Day 6,028, 09:21 Published in Serbia Serbia by Belobradi Jr

Поштовани суграђани,

осетили смо обавезу да вас подсетимо на најзначајније делове нашег програма. Српски народни фронт је одувек био конструктивна и државотворна странка са дугом традицијом учешћа у власти, стога и програм осликава те тенденције.Унутрашња политика

1. Српски народни фронт верује у демократски процес и увек ће поштовати вољу грађана исказану на партијским, конгресним и председничким изборима. То значи да наша партија НИКАДА неће саботирати законе у конгресу у виду постављања „трол“ донација и саботирања ратних закона. Задржавамо право да одбијамо да гласамо и постављамо законе, као и да покренемо опозив председника ако сматрамо да је то неопходно.

2. Чланови Српског народног фронта који буду изабрани на неку од законодавних или извршних функција ће се понашати достојанствено. То пре свега укључује коришћење државног зида искључиво за оглашавање релевантних информација за грађане од стране владе еСрбије. Најоштрије се противимо (не)култури дијалога, спамовању, вређању и политичким препиркама које већ дуже време красе државни зид. Наши чланови са функцијом ће се оглашавати само када је то потребно и од значаја за грађане еСрбије.

3. Српски народни фронт се залаже за укључивање у рад државних органа свих који за то имају воље и времена, од повратника, преко новајлија и двокликташа који имају жељу да се укључе. Сматрамо да нам је „свежа крв“ преко потребна и увек ћемо подржати такву иницијативу. То показујемо и примером, јер је често барем један конгресмен из редова Српског народног фронта неки „млађи“ играч, и то је политика коју ћемо форсирати све док заинтересованих играча има.

4. Српски народни фронт се залаже за редовне поделе које ће организовати Министарство здравља на недељном нивоу. Сматрамо да новца у државној благајни увек мора имати за играче којима је та помоћ неопходна.Спољна политика

1. Циљ спољне политике еСрбије увек мора бити очување Србије као највеће светске силе. Сваки потез наше дипломатије треба да буде у складу са тим.

2. Србија треба да успостави односе на највишем могућем нивоу са заједницама наших људи у иностранству, пре свега са нашим заједницама у Уједињеним Арапским Емиратима, Јапаном, Новим Зеландом и Пакистаном. Однос треба да буде ако не братски, онда добросуседски. Српски народни фронт би подржао савез еСрбије са нашим заједницама у иностранству у формату који одговара свим странама.

3. Спољна политика еСрбије треба да буде флексибилна, неоптерећена факторима и тенденцијама које нам долазе из „спољашњег“ света. Сматрамо да утицаји који нису повезани са игром не треба да утичу на исту; ерепублик је виртуелни свет где можемо створити нове услове, а не опонашати оне који су наша свакодневица у стварном животу.

4. Српски народни фронт сматра да се добро савезништво темељи на међусобном поштовању, поверењу и узајамној користи, тим редоследом. Сваки билателарни однос који не испуњава сва три захтева треба бити преиспитан, и ако је то могуће, коригован да испуни стандарде. Свесни смо да су односи две државе и заједнице комплексна и жива ствар; стога сматрамо да су претходно наведени стандарди водиља и циљ сваког савезништва које еСрбија склапа сада и у будућности.


Придружи нам се у постани део наше екипе!

Уз Народ - За Народ о7

Ваш у ерепублику,
Белобради Јр