P.U.6025. - Az eMagyar Kormány cikkéhez

Day 6,025, 03:04 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos
Tisztelt Olvasók!A minap megjelent az eMagyar Kormány oldalán egy cikk, melynek címe Semleges Magyarország. Ehhez hozzáfűznék egy kiegészítést.


Már jó ideje teljesen egyértelmű, az eRep virtuális világrend teljesen egypólusúvá vált. Tehetünk bármit, ez a játék a szerverleállításig véglegesen eldőlt. Ezért érdemes olyan egyéni célokat kitűzni, amiben lehet személyes győzelmeket aratni.


Nekem a legutóbbi célom minél több asztériás játékos bosszantása. Ennek legjobb módja leütni őket a BH, vagy SH medálról. Ha magam nem bírok a kiszemelt áldozattal, az üzenőfalra szoktam posztolni a segítség iránit igényemet. Főleg, ha a delikvens a csata mindkét oldalát dominálja. Ilyenkor kiírom a segítségkérést, alatta pedig első hozzászólásként a csata linkjét mellékelem az adott divízió, illetve oldal megjelölésével. Idáig mindig jött 5 percen belül egy Honfitárs és annak rendje-módja szerint lenyomta az ellent, amiért hálás köszönet nekik! A kör végeztével pedig törlöm az üzenőfalas posztot. Javaslom, a példa legyen ragadós! Keserítsük meg az arrogáns játékosok életét!Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼