Η καταγωγή των ψεκιών

Day 6,025, 00:09 Published in Greece Greece by PSEK

Μπονζούρ!
Ειμαι πολλή χαρούμενος με την επιτυχία της εφημερίδας μου αν και θα ήθελα περισσότερη συμετοχη από εσάς.
Που λέτε παιδιά πέρασα ένα σαβατοβραδο άλλο πραμα,χαλαρο και επικοδομιτικό.Διαβασα για πρωτη φορά την καταγωγή των ειδών του Κάρολου(οχι του βασιλια που τα ψέκια λένε ότι το πορτρέτο που του έκαναν τελευταια αν το γυρίσεις αναποδα δείχνει τον έξω από δω). Διάβασα τον Κάρολο τον παλιό και ναι βρήκα αρκετά λάθη μέσα αλλά δεν είναι της ώρας.
Ασε που δεν με άφησαν σε υσηχία,απο τη μέρα που έσκασα μύτη στο παιχνίδι έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από εταιρείες που ψάχνουν εθελοντές.Πολύ διάσημος!Απαντησα θετικά σε όλες.Θα πάω να κάνω από ένα δοκιμαστικό κι αν επιβιώσω θα με προσλάβουν.
Είμαι ο Μέσι των εταιριών!Τωρα που είπα Μέσι θυμήθηκα ότι κάτω χαμηλά στη μέση άρχισε να φυτρώνει μια ουρά.Πολυ χρήσιμη παρενέργεια,θα στρίβω πιο εύκολα. Εξελίσομαι Κάρολε!Επισης έχει γεμίσει τρίχες όλο μου το σώμα,να φανταστήτε χθες ξόδεψα τρία σαμπουάν για να κάνω ένα μπανιο.
Πηρα που λέτε τηλ στο κομωτήριο να κλείσω ραντεβού για ολόσωμο κούρεμα και μου είπαν ότι δεν κουρεύουν χιμπατζήδες,οι αλητήριοι!
Τελος πάντον ξημέρωσε Κυριακή,τώρα που σας μιλάω βρίσκομαι με τον φορητό υπολογιστή πάνω σε ένα κλαδί και χοροπηδάω.Αν είναι ο δρόμος σας προς το Αττικο πάρκο κάντε μια στάση και πετάξτε μου μια μπανάνα γιατί άνθρωπος είμαι και γω,πείνασα.

Άντε τριχωτά φιλάκια ψεκαστά