👓 - ELÖZŐ NYERTESEK avagy üzenet Közép-Nirvániából

Day 6,024, 05:28 Published in Hungary Slovenia by fsb1000


Lezárult a tavaszi event és rossz szokás szerint megnéztem a sebzés listákat. Meglepetés, hogy a TOP3 helyezettek nem a májsztrim pártok tagjai.

1. hét TOP10 játékosai: https://prnt.sc/Qvx-LzxlW0IR
2. hét TOP10 játékosai: https://prnt.sc/GTw2IhwUQYgC

Helyzetjelentés az örökös eltörlés alatt álló Közép-Nirvániából avagy az erepublik eMagyarországáról.

"Te is meghalsz
Nem is lesz harc
Szerintem
Nem érzed a helyzetet
Szerintem félsz
Te is megtérsz
Szerintem
Azt hiszed, még meg lehet

Kapaszkodj meg
Míg el nem nyel az örvény
Bűnös a büntetés
Büdös a törvény
A senki földjén"Link képre

A hét érdekessége:
Felbukkant a több mint 3 éve írt cikkem https://www.erepublik.com/en/article/sikeres-lmbtq-propaganda-a-civil-p-rtban-2741286/1/20 amiben arról emlékeztem meg, hogy a civil pártban a magyar zászlót LMBTQ zászlóra cserélték. Szép idők voltak.... könnyen felejtünk.

Jelen idő:
Részemről semmi sem változott, sosem cserélném le a magyar zászlót másra. Az erőszakos és minősítgető hangok sem tántorítanak el attól, hogy felszabadulásunkat célként tűzzem ki. A felszabadulásunk jelenleg a leghatékonyabb eszközeként a politikai és diplomáciai megoldást látom. Kormány/konga szinten közlönyben kinyilvánítani országunk semlegességét, megszakítani a katonai együttműködést a horvátokkal és félkelt országaikkal.

HAJRÁ eMAGYARORSZÁG!

Ui: ha sikerül felszabadulnunk és megújul az erep (értsd a csalókat és bothadseregeket eltávolítják) javaslom, hogy ez legyen az erepublik új logója:Aki elsőként észreveszi a képen a hibát, és külön hsz.-ben jelzi a cikk alatt, annak 500 Q7 tank a jutalma, amit azonnal át is küldök a részére.
A 2. és 3. hibajelzőnek 200-200 Q7 tank a jutalma.