Ιδού πεδίον λόξης ερωτικόν

Day 6,023, 00:02 Published in Greece Greece by Makrugiannis
Το άρθρο αφορά αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι erepublik και τους λογαριασμούς-χαρακτήρες του.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα της πραγματικής ζωής είναι τελείως συμπτωματική“”️Αγαπημένοι Greeks,
αφού η κυβερνητική ομήγυρις έθαψε,με πανηγυρική διάθεσιν, όσο βαθύτερα μπορούσε το τοτέμ του πολέμου,κοίταξε δώθε κείθε δια τυχόν ηδονοβλεψίες και είπεν εις τον λαόν:
Πάμε για paintball!
Μέγα ψέμα!
Ούτως η eGreece κατέστη πολύχρωμον πεδίον λόξης λαμπρόν.


Η μετάλλαξις του πολεμικού παιχνιδιού είναι αναμφισβήτητα μια παρεκτροπή ομοιάζουσα με διαστροφή ήτις απαντάται σπανίως σε πολεμικά accounts.Κύριον χαρακτηριστικόν της προαναφερθείσας διαστροφής είναι ο ερεθισμός που προκαλεί η πλήξις εις τους συμμετέχοντες εις το εικονικό όργιον.

Θα ιστορήσωμεν συντόμως δια να μην σας σκανδαλίσουμε αγαπητοί αναγνώσται,την πλάνην εις ην ρίψαμε σκοπίμως τους συνδαιτημόνες μας εις το πεδίον της πλήξεως,ον εξυπηρετεί τα αλλόκοτα γούστα της κυβερνήσεως.
Ότε λοιπόν προτάθηκε και τελικώς απεφασίσθη η ουδετερότης ως μονόδρομος που θα εξασφάλιζε την επιβίωσή μας,ουδείς είχε φανταστεί ότι θα εξυπηρετούσε εμμέσως τας λάγνας φαντασιώσεις των ακόλαστων κυβερνώντων.

Πρώτοι εις το πεδίον των οργίων κατέφθασαν οι Ιρλανδοί,οίτινες ανυποψίαστοι όντες,σοδομίστηκαν εν χορώ κι έπειτα αφέθηκαν εις την τύχην τους.Το ρυπαρό χρώμα της περιοχής όπου φιλοξενούνται,αποδεικνύει το αληθές των λεγομένων μας.

Έπειτα ηκολούθησαν οι Άγγλοι τους οποίους υποτάξαμε δολίως εις τας βάναυσας ορέξεις μας,πείθοντάς τους να λάβουν μέρος εις εν παίγνιον ομοιάζον με σκωτσέζικο ντους,ήτοι εκεί που τους ξυλοφορτώναμε ξαφνικά τους χαϊδεύαμε και τανάπαλιν.Η εναλλαγή του θερμού με το ψυχρό προσέδωσε τελικώς μιαν ισορροπημένη απόχρωση του μωβ,εις την περιοχή ην φιλοξενούνται.


Τους ανεκτικούς καλεσμένους από την Χιλή τους εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρον,πέσαμε πάνω τους με λαιμαργία κι έπειτα τους πετάξαμε σα στυμμένες λεμονόκουπες,εξού και το λεμονί εις το στέρεον έδαφος εις ον φιλοξενούνται.

Οι γείτονες Τούρκοι φημολογείται ότι είναι οι κρυφοί συνεργάτες εις το θεάτρο της ακολασίας,ως εκ τούτου ενδεδυμένοι το φούξια δια να προκαλούν ό,τι αρρενωπόν κινείται,επιδίδονται σε περιπτύξεις κυρίως παθητικάς.Ω,μην εξανίσαστε αγαπητοί αναγνώσται,αμύνονται σθεναρώς εννοούμε.


Τέλος οι άμοιροι οι Ιάπωνες όπου τους ακολουθεί η φήμη του μικροτσο…… τοποθετήθηκαν εις την Ήπειρο ως απλά βοηθητικά αξεσουάρ.Τόσο μεγάλη ήτο η απογοήτευσή των,που έσπευσαν να κάνουν ομαδικό χαρακίρι στα Τζουμέρκα.
Τους φάγατε τους ανθρώπους αχρείοι!

Ψιτ,άλλο ελευθερία κι άλλο ελευθεριότητα.