Прв 1/5 совет за млади Македонци

Day 6,022, 02:27 Published in North Macedonia North Macedonia by MuroMurka

Се надевам на дополнителни совети во коментар од поискусните.

1. Сила (тренинг центри)
Тренирајте секој ден и направете ги теретаните на q4
Мислам дека 2 пати месечно има 90% поевтин Training contract и кошта 53 gold за временски период од 30 дена.
https://prnt.sc/tFMmVTWcDllw

2. Gold
Најлесно за заработка е земање на Battle Hero медалот и гледајте да земете по 2 медали пошто во секоја битка се троши по 1 Fuel. Ограничени сте на 70 Fuel на неделно ниво. (Повеќе информации во следниот весник)

3. Купете q1 house, затоа што на секој саат ви дава по 1 overtime point за работа, q1 house кошта околу 27k и трае 7 дена, (7x дена по 6к плата = 42к Мкд)

Bonus: Потрудете се секој ден да го исполните Daily Challangе.
(Ви дава 1500Мкд, 25 Food Raw Materials x15Мкд, 25 Weapon Raw Materials x30Mkd, 5x Overtime Point, и 1x House Raw Materials и 1x Air Weapon Raw Materials и двете по 1000Мкд +)