Ο Ψεκ πάει για shopping

Day 6,021, 09:07 Published in Greece Greece by PSEK

Μπονασέρα!
Πάνω που είχα ανοίξει την πόρτα να φυγω με γυρησατε πάλι πίσω.Αχ αυτή η αγάπη σας ειναι σαν ληγμενο φάρμακο για την ψυχούλα μου.Θα με στείλει αδιάβαστο.
Τωρα που είπα φάρμακο θα σας πω μια σύντομη ιστορία.
Σήμερα Τετάρτη που έχει λαϊκή στη γειτονια εγώ πήγα για ψώνια στο φαρμακείο.Μπηκα που λέτε με το καροτσάκι μου,τα γαντάκια και την μασκουλα μου να χαζέψω τα ράφια. Ο κολητός φαρμακοποιός μου έκανε χάι φάιβ όταν με είδε.Σαυτόν κανω το αντιγριπικό κάθε χρόνο,αλφάδι χέρι. Θα πω την αμαρτία μου,όταν βλέπω άσπρη ποδιά φτάνω σε οργασμο,να φανταστήτε μια φορά έφτασα σε οργασμο κοιτώντας τον παγωτατζή της γειτονιάς.Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ βλέπω συχνά τσόντες,έχω σε στικάκι όλα τα επισόδεια του γκρέις ανάτομι.
Τέλος πάντον γέμισα το καρότσι μου που λέτε κι εκεί που πάω να πληρώσω βλέπω διπλα στο ταμείο μια μεγάλη σακούλα με φάρμακα.Τι είναι αυτά ρωτάω τον κολητό ενώ μου έτρεχαν τα σάλια.Ληγμενα μου λέει για επιστροφή.Φέρτα εδώ του λέω κρίμα είναι να πάνε χαμένα.Τα πήρα μισή τιμή που λέτε κι έτρεξα σπίτι και τα έχοσα στον καταψύκτη που εμείς στο σπιτι τον λέμε μπακάλη.Να σας πω την αμαρτία μου δεν κρατήθηκα και πήρα ένα ροζ και ένα πράσινο και τώρα έχω μια τρελή φαγούρα.Καλο σημάδι αυτό,θα πει ότι δουλεύουν ακόμα.Να μην είστε κουτορνίθια να βλέπετε τις προσφορές!

Σας αφήνω τώρα γιατι παρέλυσε και το χέρι μου και τα χείλια μου έγιναν μωβ.

Άντε μωβ Φιλάκια ψεκαστά