Ο Ηλίας του 16ου (ερεποέτους)

Day 6,021, 00:02 Published in Greece Greece by Makrugiannis
Το άρθρο αφορά αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι erepublik και τους λογαριασμούς-χαρακτήρες του.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα της πραγματικής ζωής είναι τελείως συμπτωματική“”️
Αν ανοίξει και κοιτάξει κανείς τα πρακτικά της e-Ελληνικής Βουλής από καταβολής e-κόσμου,θα διαπιστώσει ότι ένα συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη.
Η κλοπή των μεταλλίων μάχης μεταξύ των eGreeks.
Οποία έκπληξις


Ο μέγας διδάσκαλος και πρώτος διδάξας της τέχνης,έχει εδώ και καιρό δώσει τη σκυτάλη στο πρωτοπαλίκαρό του,όστις έχει αποδειχθεί “άξιος” συνεχιστής της κληρονομιάς.
Δια να είμεθα ειλικρινείς,δεν λείπουν βέβαια και οι εκατέρωθεν μικροκλοπές των αμύητων,κοινών Greeks,εις την τέχνη.
Ας επιστρέψουμε όμως εις τον γκουρού των BH/SH της τελευταίας στιγμής.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές,ο μέγας διδάσκαλος λοιπόν αφού δίδαξε όλα τα μυστικά της τέχνης στον αγαπημένο και πιστό του μαθητή,τού αποκάλυψε τη μυστική κρύπτη εις ην αποταμίευε όλα αυτά τα χρόνια τις οικονομίες του.Επρόκετο δια μίαν αρβύλα που έκρυβε κάτω από την κλίνη του,ήτις ήτο γεμάτη από αμαρτωλά χρυσά.Ω μα τι λέγω!Δεν επρόκειτο δια μίαν απλή αρβύλα,μα για υπερμεγέθες μονόν υπόδημα,κατασκευασμένο επι τούτω.
Αν και ο μαθητής γνωρίζει ότι έχει λύσει το βιοποριστικό του άπαξ δια παντός,συνεχίζει την παράδοση του διδασκάλου είτε από εθισμό,είτε από διαστροφή,είτε από χόμπι,ουδείς γνωρίζει.Το βέβαιον είναι ότι συνεχίζει ακλόνητος αλλ’ ουχί ακλώνοτος.


Οι άμοιροι eGreeks,οι άμπαλοι εις την τέχνη,συνεχίζουν επι ματαίω να αλληλοσφαλιαρίζονται δια μερικά ψυχούλα,ενώ το πικροπαλίκαρο παίρνει τη μερίδα του λέοντος.
Ούτως παραπονιούνται καθημερινά εις τα κυκλικά οι ερυθρομάγουλοι eGreeks,ο εις εις τον άλλον,για τις αλληλοσφαλιαρίτσες.
Αγαπητοί,αυτά είναι χάδια μπροστά στα επίπονα χαστούκια του Ηλία του 16ου (ερεποέτους).
Σιωπά ο κλέφτης και γελά μαζί μας πίνοντας τον coupάτο του καφέ