A KIHÍVÁS: Hogyan legyél idióta

Day 5,994, 01:06 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Tisztelt Játékosok

Mágus január elején intézett "kihívást" a szerinte keveset ütő játékosok felé, a létszámtöbblettel küzdő és államilag tápolt D3-as csapat sebzését próbálta szembe állítani a nem túl harcedzett haragosainak gyülevész seregével.
Ha jól emlékszem 2-3 hétig tartott a lelkesedése, többé nem adminisztrálta a sebzéseket.

Én 15 hétig tartottam nyilván kettőnk sebzését, amely tevékenységet mai napon felfüggesztem, mert a tendencia a 4. hónapban is jól látható. Erre lehetett számítani a kettőnk játékbéli képességei miatt. Nagyobb rang, több pakk, nagyobb sebzés előzmény. Lezártnak tekintem az ügyet.

Az összesített eredmények:


Document a 15. hétre (korábbi cikkeimben 1..14 hét linkjei rögzítve)
https://prnt.sc/HxkaQHtqCMTG https://prnt.sc/IUnp-HaZ-KIv

TP sebzések:
10.891 Mrd vs 8.598 Mrd
https://prnt.sc/r5ivRDPbXyg8 https://prnt.sc/rPqpMxnW5uZxÉs akkor a végére... megmutatom, hogy játszok az AI-val és kérek képeket a cikkeimhez. A képekből 2-3 verzió készül és jól körül kell írni mit is szeretnék. Az eredmény sajnos nem mindig egyezik az elképzelésemmel.

A következő képen ahelyett hogy learatnám a kihívás dicsőségét, idióta módon vigyorgok bele a világba, míg magusnak egy egészen vállalható alakot rajzolt az AI, pedig ő bukta el a kihívást.Ha az AI szerint ilyen egy "láthatóan zavart és ideges" ember akkor milyen lehet egy "láthatóan kiegyensúlyozott és tettrekész" karakter?


Hogyan legyél idióta.
Kérem szavazzatok, ez legyen a jövőbéli avatárom?Helyzetjelentés:
Még mindig eltörlésben vagyunk.
Tegnap kiléptünk a szövetségből, ez volt az elmúlt 8 év legfontosabb döntése, de mintha misem történt volna. Éljük az erep világ mindennapjait. A semlegeségről, vagy jövőképről, vagy tervekről, vagy tárgyalásokról semmi kormányzati hír. Merünk idióták lenni.


fsb1000
pártelnök