România Epică - da, noi putem!!!

Day 5,992, 02:57 Published in Romania Romania by Arty Ro


Da, putem să facem o epică în fiecare marți, Astăzi, după cum a menționat ClopoYaur și Cristi76, epica s-a creat în 9 minute, ceia ce era cândva o normalitate.

Până la epică, cei din top 22, au dat peste 1 miliard DMG, top 12 au dat peste 5 miliarde, și eroii mei sunt Clopoyaur, von dix, Roman Daco, Frit01, titillica, insider și Cristi76 care au dat peste 10 miliarde.
Până la finalul luptei, toți cei din TOP 50 au dat peste 15 miliarde. E nevoie de 3 miliarde date de 50 de persoane și epica e garantată în 6 minute. Noi avem aceste resurse, noi putem - DAR nu vrem. Eu personal am zis că dau doar 3 miliarde, însă văzând că oxygene, fiind un nimeni și un nimic la ale lui 490 lvl, legendă IV, str 352k și la protector cam 10-15 din 50, a promis nimica toată 200 de milioane, care sincer valorează mult mai mult. Asta ma făcut să dau 5 miliarde. După ce am văzut că epica nu se face, am dat 7 miliarde. Cât a promis oxygene, moral sau inspiraţional, valorează mult mai mult față de cât au promis și au dat acei eroi sus menționați și cei de mai jos, Nu știu, a fost prezent, a dat, nu a dat, dar dorința lui de a da, e valoroasă.
Eu cred că noi putem face epica și seara, pentru cei care nu sunt prezenți dimineața. Câte 3 miliarde de la 50 de persoane. Eu sunt sigur că suntem mai mulți de 50 de persoane, să zicem 75, e nevoie de 2 miliarde din fiecare. Și dacă suntem 100, e nevoie de 1,5 miliarde.

Mai complicat e pentru Epica Aer. 15 milioane dmg pentru o epică, împărțim la 50 de persoane - 300 mii dmg. Cineva dă mai mult, cineva mai puțin. Dacă suntem 75, e nevoie de 200 mii de fiecare, și dacă suntem 100, e nevoie de 150 mii de dmg. În formular unii au și promis câte 250-300 și chiar 400 de mii. Mai mult de atât, România are un Air Marshal - ro11ro care poate ajuta la diferența.

Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc altor eroi care au ținut sus zidul: Ilies Daniel, manasel, insider, von dix, Dryfus, Wolv3rin3X, gradinaru, 4myV8, P R E D A T H O R, Milanezu, și mulți alții care au ținut zidul când căzuse.

P.S. oricum sunteți și suntem cu toții noobi față de oxygene. 😃Și la final vreau să-mi cer scuze față de Irlandezi cu care planificasem epica de azi. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, ungurii au deschis RW-ul și unii din ei vor să părăsească code, cu ce-i felicit. Sper că pe viitor să avem epicile cu partenerii noștri irlandezi.

Vă rog frumos, să completați formularul cei ce nu au făcut-o, și haideți să ne organizăm cât mai des.
https://forms.gle/nUQPa2s8iMGyHVFY9 iar rezultatele le vedeți aici: Rezultate

Da, noi putem!!!