Ω μήτερ,ω μήτερ!

Day 5,990, 00:52 Published in Greece Greece by Makrugiannis


Το άρθρο αφορά αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι erepublik και τους λογαριασμούς-χαρακτήρες του.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα της πραγματικής ζωής είναι τελείως συμπτωματική“”️

eGreece:Μητριαρχικόν κράτος εις ον εισέτι απαντώνται ενίοτε θηλάζοντα τέκνα.Θηλάζοντα άλλα εκ του αριστερού μαστού ήτοι των ταμείων κι άλλα εκ του δεξιού,ήτοι της εξουσίας που παραχωρεί απλόχερα η αφοσιωμένη μητέρα.

Η γηραιά εκείνη μήτηρ με τα κρεμασμένα μέχρι τα γόνατα βυζιά,σφαδάζουσα από τα αχόρταγα τέκνα της,που δεν έχουν σκοπόν ν’απογαλακτιστούν,ουδέποτε αρνήθηκε τον επίπονο κείνον θηλασμό καίτοι μη έχουσα πλέον γάλα.Αρκείται να παίζει απλώς το ρόλο της πιπίλας ήτις ηρεμεί κι απασχολεί τα ενήλικά της βρέφη.
Μόνον και μόνον δια να τα κράτα απασχολημένα.


Ως εκ τούτου οι περιτριγυρίζοντες αυτήν άρρενες,τα πατριαρχικά κράτη,αναμένουν μάταια τη διακοπή του θηλασμού με την ελπίδα ενός μελλοντικού οίστρου.Η ένωσις των αρρένων μετά του θήλεως θα απέφερε το δίχως άλλο μιαν εγγύτητα,ένα συναινετικό ζευγάρωμα δια του οποίου η μήτηρ θα είχε εις το πλευρό της,τουλάχιστον εν παραστάτη,έναν σύμμαχον.
Τα αχόρταγα και τεμπέλικα όμως εκείνα τέκνα κάθε που η αφοσιωμένη μητέρα,λόγω των προαναφερθέντων εξωτερικών περισπασμών των αρρένων,κάθε λοιπόν που εστίαζε κάπου άλλου το βλέμμα της,ένιωθαν αμέσως παραμελημένα,ανοιγοκλείνανε τα στόματά των αναζητώντας τις θηλές κι έλεγαν κλαψουρίζοντας
Ω μήτερ,ω μήτερ!