ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ❓

Day 5,984, 02:36 Published in Greece Greece by Makrugiannis


Το άρθρο αφορά αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι erepublik και τους λογαριασμούς-χαρακτήρες του.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα της πραγματικής ζωής είναι τελείως συμπτωματική“”️


Αγαπημένοι eGreeks,
Ξεκινώντας μια νέα ζωή η χώρα χρήζει γενικής αναθεώρησης και οι κάτοικοι γενικής επανεκπαίδευσης.
Ως εκ τούτου απεφασίσθη να καθήσουμε πάλιν στα θρανία και να φοιτήσωμεν δια ολίγον μόνον χρόνον εις το νέο ΙΕΚ,το επονομαζόμενο Asteria.
Σήμερα θα διεξαχθεί μία άτυπη και ανεπίσημη δημοσκόπησις.
Παρακαλείσθε όπως ψηφίσετε εις τα σχόλια ποία από τις παρακάτω θέσεις-δεξιότητες επιθυμείτε να καταλάβουμε-αποκτήσουμε.Ακολουθεί επεξήγηση των αριθμημένων ειδικοτήτων


1. Η πρώτη επιλογή είναι μίας πρώτης τάξεως επιλογή δια να καταστήσουμε εαυτούς διπλοθεσίτες.Τη θέσιν εκείνη του κατσαβιδιού της Asteria.Ήτοι όταν σε κάποιον σύμμαχο λασκάρουν οι βίδες του,αρμοδιότητά μας θα είναι να μεσολαβούμε δια να τις ξανά σφίξουμε.Αλλα επίσης και τη θέσιν του ανοιχτηριού όπου θα δυνάμεθα να ανοίγουμε τις μπίρες των στις διάφορες εορταστικές των εκδηλώσεις.
2. Η δεύτερη επιλογή της μικράς λεπίδος μας προσφέρει τη δυνατότητα να γίνουμε εμείς το οργάνον εκείνο με το όποιον θα κόβουν δρόμο μέσα από επικίνδυνα μονοπάτια οι της Asteria,θα καταστήσουν δηλαδή ημάς μιαν τρόπον τινά αναλώσιμον εμπροσθοφυλακή.Ριψοκίνδυνος θέσις μα αξιοσέβαστη .
3. Η λίμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιλογή Νο5 οπότε θα το δείτε παρακάτω.
4. Το μικρό πριονάκι προσφέρει τη χαρά να είμαστε εμείς αυτοί που θα εκτελούν τας εντολάς των αφεντικών για εσωσυμμαχικές υποθέσεις,όταν δηλαδή πρόκειται να πριονίσουμε την καρέκλα ενός συμμάχου που απέκτησε περισσότερη δύναμη απ’ό,τι επιτρέπεται.
5. Η θέσις του μικρού ψαλιδιού και της λίμας,περιζήτητης θέσεως,έχει το πλεονέκτημα της εγγύτητας με τα αφεντικούλια,αφού θα τους περιποιούμαστε κάνοντάς τους μανικιούρ-πεντικιούρ.Μπόνους τα καλά πουρμπουάρ.
6. Η ειδικότητα του κόφτη,δελεαστική θέσις επίσης,αφού αποκτώντας αυτή τη δεξιότητα θα μπορούμε να κόβουμε το βήχα σε όσους αμφισβητούν την παντοδυναμία της Asteria.
7. Η μεγάλη λεπίδα ή άλλως Απολεπιδωτής ψαριών σημαίνει ότι θα γίνουμε οι σεφ της συμμαχίας.Μη χαίρεστε όμως,έχουν προβλέψει την πιθανότητα να προσπαθήσουμε να τους δηλητηριάσουμε οπότε θα είμαστε και δοκιμαστές ταυτόχρονα.Μειονέκτημα η πολλή λάντζα.
8. Το μεγάλο ανοιχτήρι αποτελεί επιλογή υψηλότερου ρίσκου αφού θα πρέπει να ανοίγουμε όλα τα ποτά κι όχι μόνον τις μπίρες των Asterianών.Μειονέκτημα της δεξιότητος η μεγάλη κούραση,αφού πίνουν πολύ καθώς γιορτάζουν κάθε μέρα τις επιτυχίες τους.
-Ο κρίκος κλειδιών σημαίνει ότι θα είμαστε ο πορτιέρης της Asteria.Θα βάζουμε τις πλούσιες χώρες στην προ-συμμαχία και τις φτωχές θα τις ρίχνουμε πόρτα.
9. Aνάθεμα,παραμένει μυστήριο,θα μάθουμε πως δουλεύει αφού πάρουμε τη θέση.Δεξιότητα για τζογαδόρους.
10. Εξειδίκευση εις το άνοιγμα μπουκαλιών κρασιού.Μειονέκτημα ότι θα διαμένουμε μέσα στο κελάρι.Απαραίτητη προυπόθεση να γίνουμε φελλοί.
11.12.13. Αρμοδιότητες γενικής φύσεως απαραιτήτη η ποδιά.