Корен ЗЛА - Трансџендер

Day 5,946, 02:41 Published in Serbia Serbia by HOBAK Cp6uja

Како и зашто масакрирају децу под изговором права детета. Поделите са професорима и патриотским организацијама.

Корен свега тога лежи у новијој историји Америке, Западне Европе и утицају комуниста и њихових идеја кроз универзитет и пропаганду. Лежи у борби за власт Демократа над Репубиканцима.
Совјети потписују тек крајем 80тих споразум са Америком о прекиду финансирања комуниста Америке али њихови пипци, дела и деловања остају до данас и користе се у борби за власт. У томе им помажу бројни корисни идиоти са разних факултета који су сви по правилу традиционално лево орјентисани док не добију породицу. Стандардна комунистичка пропаганда о злим богатима које треба уништити није погодна за капиталистичку Америку и Запад, где је то идеал коме се тежи. Морало се прибећи новим методама, писању нових карактеристика непријатеља комунизма.

Корен комунизма креће од Француске буржоарске револуције и метастазира у разне варијације, покрете и подврсте. Креће као оправдан социјални бунт народа против дикатуре робовског феудалног система али метастазира и прераста у нове облике кроз деценије и векове. У западним слободним земљама где човек може да ради, да заради, да буде власник своје земље, куће, тај социјални феномен се није раширио и примио, али његове искривљене идеје долазе до Америке преко агената и корисних идиота жељних нових знања и нових социјалних експеримената.

Комунисти у свим западним земљама где је реал комунизам приказан правим светлом, прерушавају се у тзв Демократе. Прво се инфилтрирају а потом постепено екстремизирају умерено лево орјентисане демократе. Управо такве назови демократе су данас носиоци барјака ТРАНСЏЕНДЕРИЗМА.

Схватили су да сва моћ Америке и Запада лежи у традиционалној породици и белом хеторосексуалном мушкрацу па се са њима ваљало обрачунати. Прво су дизали црнце који су тада били готово искључиво Републиканци. Кроз пропаганду су им испирали мозак да су у ствари левичари њихов избор тј демократе а да је бели мушкарац, републиканац, њихов непријатељ. Тада почиње пад црнаца Америке и њихов социјални и друштвени суноврат који траје до данас. Циљ је остварен. Такав црнац се проглашава жртвом, а тлачитељ је Републиканац тј бели мушкарац. Гласови црнаца обезбеђени.

Схвативши да је самостална бела жена подложнија утицају пропаганде и готово увек лево орјентисана, а да удајом и остваривањем као мајка постаје десно орјентисана, институција брака постаје непријатељ као и сама десница. У том послу су почели да гурају тзв Феминисткиње које су злонамерно, полуистинама окретале жене против мушкараца и брака. Непријатељ је исти, бели хетеросексуални мушкарац. Данас, та пропаганда поприма нови облик у злом патријархалном мушкарцу који је "поробио" црнце и беле жене. С тога иде на свим рекламама, новим филмовима, слика пара, црнца и беле жене као нови идеал, нова пропаганда у борби против белог хетеросексуалног мушкарца.
Изгласавањем бројних закона намерно се дебело дискриминише мушкарац. Феминискиње убеђују жене да су жртве, да окончају брак, разоре породицу. Деца по таквом закону припадну и одрастају уз мајку, без оца, без белог хетеросексуалног мушкарца. Све нормално, све мушко се проглашава токсичним и непријатељским. Само геј је ок.

Метастаза се наставила форсирањем геј популације која прераста у нове родове, сексуалности, квази полове. Свака сексуална перверзија се подиже на пијадестал нових измишљених сексуалних мањинских заједница које имају заједничког непријатеља. Белог хетеросексуалног мушкарца. Деца белог хетеросексуалног мушкарца постају предмет иживљавања и масакрирања у виду промене пола. Свака дечија пубертетска збуњеност се проглашава доказом да је дете заробљено у другом полу. Злочин над децом почиње убризгавањем хормона супротнога пола, набеђивањем кроз терапије да је то нормално, да би се касније завршило операциом промене пола уз често доживотно узимање таблета и хормона. Скоро без икакве задршке и дубоке психијатријске провере. Све под барјаком слобода и права детета. Менгеле би био поносан.

Ко се успротиви том злу као горепоменути господин ПЕТЕРСОН, бива прво јавно блаћен и срамоћен а онда следи напад на његову личност, занимање, посао. Да би поред нарушеног угледа, изгубио и средство за живот, пошто бацање у гулаг не пролази на западу.

А да томе није имуна ни Србија, доказ вам лежи у томе ко вам је премијер, потомак партизана што ослободи Дедиње од њихових власника. Славица Ђукић Дејановић из СПСа је скоро изјавила, да смо дужни да прихватимо и заштитимо све те појаве и квазиполове што долазе од левог запада. Десни запад, фуј. Њихов главни протагониста у Србији постаје управо СПС и остали екстремни левичари прерушени у Демократе. Све те појаве са запада се радо примењују у свим земљама јер се тиме добијају гласови жена, мањина, ... на рачун урушавања свете институције породице, деце и њиховог живота.

И да се присталице комунизма и русољубља не увреде, ја не говорим о комунизму као идеалу у који су наивно веровали наши грађани него о његовом отелотворењу, о његовом злом реалном облику.
Демократија је идеал коме се тежи и никад неће бити потпуно остварен. Нити су западне земље "праве" демократске нити друге нису. Запад је највише одмакао у том такмичењу, ка том идеалу али је још далеко од тога. Наравно, инфилтрирани екстремни левичари, тзв Демократе, стављају их на лош глас, што тоталитарни антизападни режими радо користе за своју пропаганду. То зло прерушено у демократе, масакрира децу зарад фотеље, зарад новог светског поретка, зарад власти. Дају се "права" и практично статус угрожене мањине свим наркоманима, бескућницима, ситним криминалцима, илегалним мигрантима, ... све у служби нових војника револуције. Умишљена тзв демократска елита мисли да свим тим радњама показује себи и свету колико су одмакли у демократији, у људском развоју, али су једино одмакли у својој заблуди и злочину над децом.Додатак:
Холивудски глумци су нарочито "освешћени" у тој новој секти