Το χειρότερο είναι να τα παρατήσεις..

Day 5,944, 23:51 Published in Greece Greece by Makedonas 1986

Γράφει ο Makedonas1986

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες αυτής της γωνιάς. Χωρίς κανένα δεδομένο και χωρίς καμία πιο βαθιά γνώση του παιχνιδιού, νέε παίκτη, θα αντιληφθείς δύο πράγματα:

1. Ό,τι η Ελλάδα εδώ και (τουλάχιστον) δύο μήνες, δεν έχει καμία εδαφική πρόοδο. Εάν ρωτήσεις τους Κυβερνήτες θα σου απαντήσουν πώς δεν παλεύουμε αρκετά οι περισσότεροι χρήστες και δεν είμαστε δυνατοί.

2. Ό,τι παρόλο που ξοδεύονται πολλά πραγματικά χρήματα όπως λένε πολλοί χρήστες, δεν υπάρχει πρόοδος. Τι σημαίνει πρόοδος; Είτε στην άνοδο των χρηστών, είτε στην άνοδο της οικονομίας, είτε στην επέκταση των συνόρων της Ελλάδος.

Όμως συνολικά πέρα από τα δύο πράγματα αυτά θα δεις μια παρατημένη Ελλάδα και όχι επειδή δεν υπάρχουν ενεργοί παίκτες, αλλά οι υπάρχοντες τα έχουν παρατήσει (βάζω και εμένα μέσα) με την έννοια δεν κάνουν κάτι διαφορετικό, από το να κατηγορούν το παιχνίδι και τους ιθύνοντες τους, για χαμένο ενδιαφέρον και μη τεχνική πρόοδο. Που εν μέρει, μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά στέκονται εκεί..

Εάν ότι χρήμα πέφτει στο παιχνίδι για την προσωπική μας πρόοδο, έπεφτε σε ένα baby boom, αύριο θα μπορούμε να μιλάμε για ένα καλύτερο μέλλον της e-Ελλάδας! Επίσης, δεν μπορείς να κατηγορείς τον απλό στρατιώτη ότι φταίει, λες και δεν θέλει να κρατήσει μια ελεύθερη περιοχή του κράτους του! Είμαι στο παιχνίδι εδώ και 4 μήνες περίπου και δεν έχω λάβει ένα μήνυμα από κάποιον, που θα μου δώσει οδηγίες στρατιωτικές, πιο συγκεκριμένες από αυτές που υπάρχουν ήδη στο καθημερινό Military Unit. Δηλαδή να μου πεί, θέλω την βοήθεια σου, μπές στις 8 το απόγευμα πχ για να τα δώσεις όλα να κατακτήσουμε μια περιοχή. Θα μου ανταπαντήσεις ότι δεν είμαι τόσο δυνατός ώστε να στηριχτούν επάνω μου, ωστόσο μπορούν να κάνουν την αλλαγή δύναμης για δύο ώρες που γίνεται προσωρινά και οργανωμένα όμως! και όχι μόνο με εμένα, αλλά με άλλους 500 που είναι από πίσω.. Από αυτούς που μπαίνουν καθημερινά έστω, όλο και κάποιος θα είναι διαθέσιμος να δώσει λίγο ψυχούλα παραπάνω και να μπεί σε κάποιο οργανωμένο military unit που πέρα από την τυπική καθημερινή αποστολή, θα πάρει οδηγίες φυσικά από το Οργανωμένο Κράτος Κυβέρνηση, και θα δώσει τις αντίστοιχες οδηγίες στην ομάδα του, με μήνυμα προφανώς επαναλαμβάνω..

Πάμε να οργανωθούμε και να μην τα παρατήσουμε;