Comunicat presedinte - saptamana VII

Day 5,941, 08:05 Published in Romania Romania by KRATOS THE GREAT.


Salutare, dragilor

Inainte sa incep sa scriu o mie de cuvinte pe care oricum nu le cititi multi dintre voi, haideti sa va arat un tabou... unii pot spune ca este o opera de arta, va rog sa admiram impreuna:Ce putem observa aici este situatia din regiunea Balcanica unde... nu avem Ungaria, nu avem Croatia, nu avem nici Albania, nu avem nici Grecia, iar aliatii ucrainieni si africani au avut grija sa nu avem nici Slovenia.

UNDE ESTE CODE? UNDE SUTNETI BA? NE JUCAM DE-A V-ATI ASCUNSELEA?

Dragilor... i-am dovedit inca o data! Asta e cea mai mare dovada de putere pe care am arata-o. Si dupa 10 ani Asteria e o forta a jocului, forta dominanta!

N-am fost impirat sa-mi notez pe zile ce am facut saptamana aceasta, dar unde am fost noi impliacati si inca suntem este America de Sud. Vin cu alta opera de arta aici:Candva... pe undeva pe aici era Argentina. Erau si croati si rusi si unguri, parca si bosnieci... oricum, care au fost au fost dati afara in suturi de o operatiune Asteria planuita si coordonata de costin1989. Alaturi de aliatii lituanieni, portughezi si suedezi, am zburat toti in aceasta regiune de interes si i-am capacit pe codari. Iar.

Am reusit astfel sa ii eliberam pe aliatii nostrii din Paraguay, care de mai multe luni nu mai aveau congress. Ca tot vorbim de congress, am reusit sa tinem Venezuela stearsa si luna asta, in total 8 luni de cand nu mai au congress.

Pentru ca s-au mai schimbat lucrurile prin aliante si tot mai multe state foste CODE sau aproape de ei tot ies si o ard "neutri", am sa revin cu un articol pe Ministerul Apararii unde o sa refac lista ca sa stiti exact cu cine chiar suntem prieteni si cu cine chiar NU suntem prieteni. Toti cei care nu-s in lista pot fi considerati cu adevarat state neutre.

O ultima precizare: regiunile de la granita de vest, Maramures, Banat si Crisana, raman pe moment la aliatii strategici. Pe masura ce creste determinarea si schimbam planurile spre a ne implica iar cu ungurii atunci o sa facem niste modificari pe acolo, dar pe moment regiunile raman asa. Astfel, va rog sa nu sustineti razboaiele de rezistenta de acolo, iar daca se pornesc va rog sa luptam pentru aliati, ca ei sa pastreze regiunile. Multumesc!

Va multumesc inca o data pentru implicare! O ducem foarte bine si sunt foarte multumit de activitatea voastra, de timpul de raspuns si de rezultatele pe care le obtinem impreuna!

IMPREUNA SUNTEM CEI MAI PUTERNICI! o7

HAI ROMANIA! 🇷🇴
HAIL ASTERIA!

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.