Spisak botova vlade eSrbije (Živančević) - 1. deo

Day 5,940, 23:05 Published in Serbia Serbia by Mister.No.

Pošto je očigledno da ekipa koja, preko enormnog broja kupljenih botova, vojno i politički uzurpira Srbiju preko 3 godine, više nećemo uslišavati njihove molbe i molbe njihovih "apolitično neutralnih" klovnova da ne objavljujemo spisak naloga koje su kupili (ili odavno posedovali).

Kao prvog među nejednakima izdvajamo trenutnog CP, Marka Živančevića i navodimo njegove botove. Imajte na umu da ovo nije kompletan spisak, pošto ih ima previše, jako ih je teško sve odjednom popisati, ali ovaj feljton će izlaziti sve dok ne popišemo i poslednjeg, ne samo od Živančevića, već i od Tršićanca, Ultraserba itd.Prvo ćemo početi sa onima koje znaju i vrapci na grani, one koje Živančević redovno koristi kako bi lično imao bar 3 ili 4 sopstvena naloga u kongresu kojima može da spamuje državni zid sa zastavicama po ceo dan:

1. Anonymous G - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5554572
2. Robin Hood Mafijash - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2263296
3. God of The Particle - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4527953

Prelazimo na hitere:

4. Dejan Dexter - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3292312
5. A M I G O O - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6162942

A zatim dalje:

6. U D A R - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2578447
7. Real.Joker - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4567744
8. Captain A. - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3231710
9. AndreaSubotica - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2231478
10. Usikator - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4643972
11. Krstonosac - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/9700569
12. Kosmajac3 - https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/9600576Ako se neko pita kako znamo da su to Živančevićevi botovi, primetite da gotovo svi nalozi imaju određen šablon, članovi su ili stranke ili MU koje vodi Živančević, imaju odgovarajuće avatare i veliki procenat njih nisu bili originalno srpski nalozi što se može videti po tome čiju legendu imaju i po tru patriot istoriji.

Čovek baš nije domišljat u prikrivanju tragova, a moguće je da i zbog pucanja kompleksa mora na neki način drugima da da do znanja da su to njegovi nalozi. Jer, ako ne znaju da su njegovi, njegov ucenjivački potencijal slabi.

Međutim, najveći dokazi su kod onih koji prate bitke i ko kad i gde puca, ovi svi nalozi pucaju kad i Živančević (nekad jedni, nekad drugi), mnogo puta se dešavalo da kada sa svojim nalogom ne može da uradi ono što želi, Živančević angažuje botove da reše stvar. Takođe, u kongresu na državnom zidu se jasno vidi da su to njegovi botovi, sa 4-5 naloga u kongresu on bez problema može samostalno da "kontroliše" zid i spamuje zastavicama, u čemu mu svesrdno pomažu i ostali vlasnici botova, najčešće Tršićanac i Ultraserb.Ovo sigurno nije spisak svih botova koje Živančević kontroliše, mi nismo vodili evidenciju i beležili te stvari. Za razliku od njih koji, po sopstvenim rečima, napuštaju ženu i decu da bi igrali eRepublik, mi prednost dajemo porodici i stvarnom životu.

Ali sada, kada smo otpočeli razotkirvanje, nećemo stajati dok ne pokrpimo i poslednjeg od svih njih koji su u vlasti, a verujte da će spisak doći do oko 150-200 naloga.Ovo će biti deo u kome ćemo sumirati brojke.

Broj botova navedenih do sad - 12

Od čega:

Živančević - 12