Újoncok és visszatérők támogatása

Day 5,934, 14:28 Published in Hungary Hungary by Szocialis Miniszterium
Tisztelt Polgárok!

Ahogy azt az előzőekben bejelentettem, a tömeges, kontroll nélküli osztásokat felfüggesztettük. A helyébe egy teszt fázisban lévő alternatív CO formátum lépett, erről a későbbiekben írok részletesebben.

Ez a fantáziátlan, lenge öltözetű hölgyektől mentes cikk, a kezdőknek szól. Részükre megtartanánk egy, az eddigiekhez hasonló támogatási formát.
Minden kezdő és újrakezdő játékos kérhet heti ellátmányt, de ehhez pár feltételnek meg kell felelni.
A feltételek:

- szükség van egy mentorra,
- kommentben nevezze meg a mentorát, aki válaszban erősítse meg a mentorálás tényét (folyamatban van a játékos felzárkóztató oktatása/képzése/segítése),
- legyen tagja egy magyar századnak(MU), ahol nem lehet százados, vagy magasabb rangú (nem magának állítja be a DO-t),
- teljesítsen heti legalább 5 napi parancsot(DO)-t.


A korábban mentorálást vállaló játékosok (forrás):

- jankesz82 - „Szívesen segítek (mentorkodok), leginkább kaját tudok majd adni, de idővel szerintem a fegyvertermelésem is pluszban lesz”
- Haszontalan pkrusi - „Jelentkezem mentornak, kaja, fegyver és cc támogatás formájában.”
- Kero One - "Támogatásokat tudok nyújtani (kaja, fegyó, ház, akármi), meg életvezetési tanácsokat (abban aztán nagyon jó vagyok, még a pszichológusom számát is megadom szívesen)."
- Gtopi - "Segítek bárkinek. Kezdőknek elsősorban, akár tanáccsal, akár szerény anyagi támogatással!"
- Big Bambino - Lehetőség szerint a repülőzésben érdekelt játékos(oka)t mentorálna, amit adni tud : kaja, pénz, tudás, folyamatos motiválás, élni nem hagyás, fejlődés és aktivitás monitorozása, kiképzés fegyveres és verbális harcra egyaránt,.stb
- baramis - „Időm függvényében és lehetőségeim szerint adok bárkink bármit, ami van. Nem vagyok őstag, de azért nah.… A jó tanács nem kerül pénzbe és 1 kis kaja sem.…”
- Teleki Kolos - „Egy-két újoncot el tudok terelni saját forrásból.”
- Magus79 - D3 játék, fejlődés, ütéskoordináció.
- 1224333 - "aki reszt vesz a hazprogramban es nalam rendszeresen tulorazik is annak segitek"
- shawnkaa - Nála is lehet jelentkezni.
- Attila14 - "Én vállalom bárkinek a mentorálását, amennyiben belép hozzám dolgozni, s belép a századomba (a piaci feletti +1 alkalmankénti bér + egyéb juttatások). Párszimpátia nem számít. Akit érdekel, jelezze üziben, hogy kitehessek ajánlatot."
- Ady5 - Főleg erősebb földi 2 kattos karaktert segítenék a legXX-ig felvinni.

A felsorolt mentorok nem részesülnek állami támogatásban, önként jelentkeztek a feladatra, a kongresszusi közlöny felhívására. Ha valaki úgy érzi közülük, hogy nem szeretne közreműködni ilyen formában, kérem jelezze, és kiveszem a felsorolásból.


Aki a feltételeknek megfelel (és a mentora nem töltötte meg a raktárát minden földi jóval), az alábbi három lehetőség közül választhat:

A - 35.000 wellness
B - 70 Q7 tank + 7000 wellness
C - 100 Q7 tank


+ extra 5.000 huf, ha részt vesz a Házprogramban

Jelentkezni kedd reggel 9[CET] óráig(erep hétváltás) lehet. A kéréseket wlight fogja elbírálni. Az ellátmányt igényelni a kívánt csomag megnevezésével, kommentben lehet.

Köszönet AntPrincess-nek a felajánlott 15.000 db Q3 ételért, illetve vizi zsivi-nek a további 10.000 db Q3 ételért.
Minden játékost várunk a Telegram platformon található magyar eRepublik csatornákon (szükséges hozzá a Telegram alkalmazás, ami elérhető mobiltelefonon, számítógépen, vagy a web-es felületen: web.telegram.org).

Üdvözlettel:

wlight
oktatási miniszter

2024. február 18.