За Масонцките Работи

Day 5,934, 13:27 Published in North Macedonia Ukraine by TheTrendoReanimated

Испадна дека не сум јадел гурабии залудно последните 15 години бркајќи ги масоните и масонеријата во Македонија.
Со ноншалантна употреба на тактика што ја научив од филмот The Great Escape 1963 успеав да ги фатам масоните на дело. Имено тактиката што се употреба во филмот е додека англиски шпиун кој се преправа дека е Германец зборува германски во Германија вие му правите муабет на германски, и кога ќе се чуствува безбеден ќе му проговорите на англиски и овој рефлексивно ќе ви врате на перфектен англиски, што би се рекло фројдовски лапсуз.
И така јас после долги години пауза со ловот на масони му пуштив водичка и рибата се фана на јадицата !!!
Северус Снејп долгорочен министер за надворешна политика и 6-токраки шампион на национално такмичење по прецедателство, некогашен синоним за сива еминенција, си призна дека масонството постои !!! Аферим машко.

Пратејќи го со најновата технологија, односно иранско беспилотно летало, дојдовме и до следните снимки:


Тешко на мајка од лоповите што даваат отчет пред странски страни и пари наместо пред светата кама и пиштол на Гоцета Делчев. Пу ја`зк!