Информации за ВИП продавница

Day 5,932, 10:55 Published in North Macedonia Ukraine by TheTrendoReanimated

Во основа продавница каде што во замена за RAW, злато или CC можете да купите различни бустери, магацини, чоколада, итн.
Овде можеме да видиме целосен приказ на ВИП продавницата на ниво 4.

Поени за секое ниво:
VIP level 0: почетно ниво
VIP level 1: 200
VIP level 2: 400
VIP level 3: 1200
VIP level 4: 3500
VIP level 5: 6000
VIP level 6: 11500
VIP level 7: 17500
VIP level 8: 35000
VIP level 9: 75000
VIP level 10: бог зна

Секој ден добивате ВИП поени кои можете да ги земете со притискање на копчето Claim горе десно во продавницата. Од друга страна кога лизгате пакети исто така добивате ВИП поени.

Средна цена на секој продукт согласно цените од ланската недела:
x2 damage accelerator = 0.7 злато или 700 денари
x5 damage accelerator = 4486 денари
ghost booster = 56 wraw или 1904 денари
50% ground damage = 77 fraw или 2310 денари
100% ground damage = 172 wraw или 5848 денари
чоколадо = 1.4 злато или 1400 денари
дупла чоколадо = 3 злато или 3000 денари
100% deploy size = 129 fraw или 3870 денари
+10% ground rank = 142 wraw или 4828 денари
+20% ground rank = 337 wraw или 11.458 денари
+20% air damage = 4 araw или 4000 денари
+50% air damage = 10 araw или 10.000 денари
+10% air rank = 9 araw или 9000 денари
factory reset token = 5 hraw или 5000 денари
+1000 магацин = 227 fraw или 6810 денари
+9000 магацин = 262 wraw или 8908 денари
*Забелешка од авторот, то ест јас: Ако некој не знае како функционира deploy size. Кога правите deploy можите да тенкате најмногу FF + 50 чоколади, па имате кратка пауза па пак можите deploy. Значи у важна битка кога милиметри се у прашање пред крај на рунда го пуштате бустерот за да повеќе време тенкате пред крајот на рундата. Друга ситуација е кога треба да тенкате а ќе ви се присере, исто го пуштате бустерот да работи место вас и вие имате повеќе време да уживате на белата столица во нужникот.

Поради пораст на побарувачка на fraw типчето предвидува дека ќе се намали обртот во иднина со голема веројатност, согласно тоа што и цената рипа постојано. Па ќе видимо дали и колку нови житари рајата би отворила.


За флуктацијата на fraw можел само да спекулира за сега.


Иста прича и со hraw и araw, мада araw има моментално нагло пораснување на цена што он очекува да падне.

Навоучение:

Ете ви ги цените прајте си математики дали ви се исплаќа, за газдите од Д4 верувам сичко се исплаќа. Ја лично од Д1 си ги купувам сите чоколади.

Статијата превземена и слободно преведена од:
https://www.erepublik.com/es/article/difundiendo-informaci-n-de-la-tienda-vip-por-eespa-ita--2776740